2777
2789
عنوان

داستان من و رفتن به گرجستان با٤٥٠ دلار

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 86 پست
حواله روبايدازبانك بگيرى ببرى فرودگاه يورو بهت ميده دوهفته پيش رفتيم مردم رو سر وكول هم بودن توى فرو ...

من ازونم ميترسيدم بخدا تو بانك هي گفتن قطع ميشه منم ترسيذم  و نگرفتم ازاد خريدم 😞

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷
حواله روبايدازبانك بگيرى ببرى فرودگاه يورو بهت ميده دوهفته پيش رفتيم مردم رو سر وكول هم بودن توى فرو ...

تونستین بگیرین بالاخره ؟؟ 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش اقامت ميدن بهتون؟؟ چقده سرمايه تون كه ميخاين خونه بخرين اونجا؟البته ببخشيد ميپرسم 

عزيزم شوهرم ميخواست تهران خونه بخره تاحدود يك تومن ولى اطرافيان منصرفش كردن بخاطر وضعيت الان ميگن اونجاخونه بخرى ياسرمايه گذارى كنى اقامت ميدن ماامروز تازه تصميمشو گرفتيم هنوز كامل تحقيق نكرديم

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
 رفتم بانك گفت بايد٤ صبح بيايي رفتم يع بانك ديگه گفت كي گفته قطع شده زنگ زدم بانك سامان گفت ت ...

در هر صورت خوش بگذره .... 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
حسابييييي خوش بگذره بهتون

مرررررسی..همچنین😘😚

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
بچه ها الان یه مسافرت یک هفته ای ترکیه چند در میاد؟مثلا همون آنتالیای معروف😅یا جای دیگش ک به درد زن ...

مارفتيم انتاليا نفرى ٦٥٠٠

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
عه این خوبه که.چند روزه؟

فک میکنم یه هفته باشه...

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
كدوم شهر چقدمناسب دراومده؟

بله مناسبه اخه لیدر فامیل هس...دیگه همه جا تقریبا

فك نكنم بتونم با اين پول چيزي بخرم البته٢٠٠ لاري هم دارم اما بازم ميترسم🤣

حالا برو یه سر بزن نخریدی هم ضرر نداره جای خوبیه.کرایه تاکسی هاش ارزونه اگه زبان‌بلدی که راحتی.یکم چونه بزنی نصف قیمت حساب میکنن کرایه رو مث اینجا نیست.خیلی مردم دار و خوبن مطمئن باش.