2777
2789
عنوان

داستان من و رفتن به گرجستان با٤٥٠ دلار

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 86 پست
يكمشو ٩٧٠٠ يكمشم٨٥٠٠ باورت ميشه صرافيه دلار نداشت  

یه جور گفتی ۴۵۰ تا فکر کردم کلا با این  پول می خوای بری مسافرت 😂 اگه هتل و جا اون جا داری که کافیه

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرسنه نمیمونی عزیزم اونجا قیمتا عالیه غصه نخور. سمت هتل هالیوود  یا هالیدی اگه اشتباه نکنم سمت ...

خيلي گلي ممنونم از راهنماييت عزيزم😍😘

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷
اين تايم كه من گرفتم٢٦٨٠ خيلي گرون سد تو مرداد انگار من مجبوز بودم🤣🤣🤣اما واقعا قاطي كرده بودم&nbs ...

باز خوبه  ، حسابی بهت خوش بگذره ❤️

هتلت گفتی چند ستارست ؟

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 
اين تايم كه من گرفتم٢٦٨٠ خيلي گرون سد تو مرداد انگار من مجبوز بودم🤣🤣🤣اما واقعا قاطي كرده بودم&nbs ...

عیبی نداره خواهری 😘 برو خوش باش انشالله که حسابی بهت خوش بگذره😍

۳ روز بیشتر نیس بابا. فکر کن ماه رمضونه فقط وعده افطار بخور😡 پول رو بزار واسه گشت و گدار مگه ادم‌ت ...

اخه من فقط فكر شكمم🤣خيلي شكموام يعني فكر ميكنم جذابيت يه كشور به غذاهاشه

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷

به کجا داریم می ریم که گرجستان نزدیک ۶ یا ۷ تومن آب می خوره 😐😐 تازه اگه ولنگ و باز خرج نکنی !!

چ جالب.کارتون چیه.؟هر سفر چقدر هزینه میکنید معمولا؟

بستگی داره 

معمولا هشت میلیون قبلنا بوده ولی رعایت میکردیم تو سفرامون الان با این پول فقط گرجستان و ارمنستان اینا میشه رفت

هر سال گرونتر میشه مخصوصا اینکه الان ی تومان فقط عوارض خروج از کشوره

اخه من فقط فكر شكمم🤣خيلي شكموام يعني فكر ميكنم جذابيت يه كشور به غذاهاشه

ارمنستان غذاهاش خوشمزس اما من بورک و سوردوق ترکیه وحشتناک دوست داشتم  قرقیزستانم با شوهرم رفتیم کشور اصلا جالبی نبود اما لبنیاتش محشر بود و کباباشم خوب بود

الهی عزیزم‌.  چرا خودت نرفتی با تور یکم گرون در میاد. و امیدوارم هتلت مرکز شهر باشه.خیلی جای امنیه خیلی.ما خودمون رفتیم هم جا گرفتیم هم حسابی گشتیم.البته جایی که گرفتیم مرکز شهر بود میدون آزادی بود و به همه کافه ها و شاریدن نزدیک بود.پارک آبی عالی بود.