2777
2789
عنوان

توی عمرم مردی به خاله زنکی شوهرم ندیدم دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10291 بازدید | 281 پست
نه این راحش نیست عزیزم...این کار فقط واسش جنگ اعصاب درست میکنه.... من  همچین مردی رو دیدم و می ...

صبر چ فایده داره؟

چقدصبر؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
اگه برگردی ب دوران عقد و این شناختو ازش داشته باشی کاملا ترجیح میدی طلاق بگیری یا باهمین خصوصیاتش م ...

نه طلاق نمی گرفتم اگر توی دوران آشنایی متوجه میشدم احتمال زیاد جوابم منفی بود اما به قول دوستم مشکل تو طوری نیست که بخوای به خاطرش جدا بشی ولی تحملش هم خیلی سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا بحثی بینشون نبوده از روز دوم عقدم همین حرف ها رو زده تا الان که 7 ساله ازدواج کردیم همیشه خو ...

عزیزم این رفتارش فکر میکنم ریشه در کودکیش داره و خیلی سخته عوض کردنش فقط میشه رفتاراش بهتر شه.....خلاصه به نظرم باید از یه متخصص کمک بگیری و اینو بدون متاسفانه هر مردی ایرادی داره و تو باید با این خصوصیت اخلاقیش کنار بیای

دقیقا فکر می کنه همه دارن ازش سوء استفاده می کنن ولی واقعا تا حالا از اون یه لیوان آب هم نخواستیم من ...

عزیزم این مدل مردا این اخلاقشون نشات گرفته ازمحیط خوتواده شونه ببین مادرش بعش خط نمیده

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
شوهرت اخلاقای نزدیک ب شوهرمنو داره البته ن کاملا مث اون جای من باشی بهم پیشنهادمیدی جداشم؟ یا با ...

من که صبر کردم به نظرم از طریق مشاوره باهاش بساز طلاق نگیر

يعني با خانواده خودش هم همينطوره؟ به اين ادما ميگيم بخيل شوهرت مناعت طبع نداره چشم تنگه اينا با خسا ...

شوهرمن ناراحت میشه

ازاینکه بابام پول داشته باشه ناراحته

ازاینکه داداشام درس خونن ناراحته

ازاینکه رتبه کنکورم بهترازاون شده ناراحته

چیکار کنم؟

دقیقا مناعت طبع نداره

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
صبر چ فایده داره؟ چقدصبر؟

این رفتاری نیست که با مقابله به مثل درست شه....من از نزدیک نتیجشو دیدم....خلاصه که صبر بهتر از جنگ اعصابیه که خدایی نکرده بخواد عاطفشونو کم کنه ...همین

میدونم با صبر رفتارش یه شبه درست نمیشه ولی یه جورایی شاید بشه کنترلش کرد

ببینید ایشالا که همسر شما خسیس و تنگ نظر نباشن چون درمان این یکی خیلی سخته  ولی تشریف ببرید مشا ...

نه خانوادش به من احتیاج پیدا نمی کنن چون وضع مالیشون خیلی خوبه

باورت میشه تمام هزینه ها رو از جیب خودم میدم ولی اگر به گدا یا بچه های کار که پشت چراغ قرمز میان سمت ...

ببخشید عزیزم معذرت میخوام که مجبورم اینو بگم اما شوهرت راست گفته هالویی و همه سرت کلاه میذارن چون بزرگترین کلاه رو خودش گذاشته سرت و از خوبیهای خودت و خانواده ت سوءاستفاده میکنه و تبدیل به بهونه میکنه که کمبودهای خودش و خانواده شو نبینی.چراوقتی کارمندی اجازه میدی اون توی خرج کردنت واسه خانواده ت دخالت کنه؟چرا هزینه های زندگی رو ازجیب میدی که اینطوری پررو و طلبکار بشه؟توی رفتار خودت تجدیدنظر کن.زن بامحبت و مهربانی باش اما واسه همسرت از جیب خرج نکن

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
نه طلاق نمی گرفتم اگر توی دوران آشنایی متوجه میشدم احتمال زیاد جوابم منفی بود اما به قول دوستم مشکل ...

یعنی باید سوخت و ساخت؟

چرا اخه؟

مگه چی میشه اگه طلاق بگیری

من عقدم وبچه ای هم ندارم

ایا واقعا اگه جام بودی طلاق نمبگرفتی؟

اینم بگم من ادم حساسیم

یعنی بخوام اونو تحمل کنم خودم مریض میشم

يعني با خانواده خودش هم همينطوره؟ به اين ادما ميگيم بخيل شوهرت مناعت طبع نداره چشم تنگه اينا با خسا ...

بله به شدت از موفقیت های دیگران ناراحت میشه و مثل یه خاله زنک پشت سرشون شروع به حرف زدن می کگنه باورتون میشه با خانواده خودش هم همینطوره دوست نداره موفقیت برادراش رو ببینه و کلا خانوادگی اینجورین همه چیز های خوب رو از هم مخفی می کنن و فقط بدبختی ها رو بهم می گن

این رفتاری نیست که با مقابله به مثل درست شه....من از نزدیک نتیجشو دیدم....خلاصه که صبر بهتر از جنگ ا ...

طلاق چی؟

طلاق نگیرم؟

منم اصلا از این اخلاق ها ندارم ایراد گیر نیستم باورت میشه که اون غر خانوادش رو هم روی من میزنه و مثل ...

ای خدا

باورم نمیشه که من یکی تو شرایط خودمو پیدا کردم

احتمالا همسرت کمال گرا هم هست

الان شوهر من هم با خانواده خودش هم با خانواده خودم سر این مسائلی ک گفتی قهره

نمونه ش اینکه:مامانت غذا کم درست میکنه.مامانم به خواهرام بیشتر میرسه.و من واقعا دیگه تحمل ندارم.ده روزی هم هست با خودم قهره😔😔😔😔

من جدا تصمیم دارم برم پیش مشاور.قبلا خیلی بهتر بود الان بشدت بدتر شده

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

تنها راهش اینه شماهم عیبای خونوادشو بگی.شوهرمنم یه مدت اینجوری بود.اولا ناراحت‌میشدم جواب نمیدادم.اما بعدش یکی که میگفت ۳تا از خونوادش میگفتم اونم دیگه اصلا نمیگه جدیدا.

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...