2777
2789
عنوان

توی عمرم مردی به خاله زنکی شوهرم ندیدم دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10291 بازدید | 281 پست
ببخشید عزیزم معذرت میخوام که مجبورم اینو بگم اما شوهرت راست گفته هالویی و همه سرت کلاه میذارن چون بز ...

نه اینطور نیست که من همه هزینه های خونه رو بدم منظورم این بود اگر قرار باشه برای خانوادم هزینه ای کنم از جیب خودم میدم درمورد دخالتش هم جلوی زبونش رو که نمی تونم بگیرم اینقدر غر می زنه که دیوونه ام می کنه ولی نمی تونه جلوم رو بگیره واسه این دعوا داریم

یعنی باید سوخت و ساخت؟ چرا اخه؟ مگه چی میشه اگه طلاق بگیری من عقدم وبچه ای هم ندارم ایا واقعا اگ ...

پس اگر اینطوریه و توی عثد هستین به طور جدی باهاش برخورد کن جلسات متعدد مشاوره بزار اگر درست نشد جدا شو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشيد ب اينا ميگن طبع گدا  نه خاله زنكي  ايشون طبعش گداست  شرمنده

سلام عزیزم میشه یه سوال بپرسم ازتون؟

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
تنها راهش اینه شماهم عیبای خونوادشو بگی.شوهرمنم یه مدت اینجوری بود.اولا ناراحت‌میشدم جواب نمیدادم.ام ...

من این راهو امتحان کردم

عاقبت خوبی نداشت درباره شوهرمن

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
باورت میشه تمام هزینه ها رو از جیب خودم میدم ولی اگر به گدا یا بچه های کار که پشت چراغ قرمز میان سمت ...

توی چ محیطی بزرگ شده ؟ آیا توی همین جوی ک مبینی بزرگ شده یا اصلا ب خونوادش نرفته ؟

طلاق چی؟ طلاق نگیرم؟

این به خودت بستگی داره آخه...همسر من یه خصوصیت اخلاقی خیلی بد داره که کنار اومدن باهاش کار هر کسی نیست ولی کنارش هزار تا رفتار عالی داره که من ترجیح میدم به خاطر خوبیاش بمونم ولی اگه کس دیگه جای من بود نمیموند مطمئنم....‌.‌‌فقط میدونم چی میکشی...و خیلی سخته.....ولی به مرور که سنش بالاتر بره بهتر میشه به احتمال خیلی زیاد

ای خدا باورم نمیشه که من یکی تو شرایط خودمو پیدا کردم احتمالا همسرت کمال گرا هم هست الان شوهر من ...

شوهرم اهل قهر کردن نیست فقط به شدت پشت سرشون حرف می زنه و میگه کلا هیچ خیرت به هیچ کس نرسه من نمی تونم باهاش قهر کنم یعنی اجازه نمیده احساس می کنم مثل بختک افتاده روم

من این راهو امتحان کردم عاقبت خوبی نداشت درباره شوهرمن

پس بنظر من با یه مشاور صحبت کنی بهتره.امان از این مرده همیشه یه جاشون میلنگه.چه حوصله ای دارن بخدا

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...
مثلا همیشه از خانوادم ایراد می گیره از خواهرم برادرام شوهر خواهرم مامانم دستپخت مامانم  مثلا م ...

سلام عزیزم.منم مشکل تورو دارم.خداروشکر هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم جز این خاله زنک بازیای شوهرم.مثلا میگه چرا هرروز مامانت اینا میرن پیش خواهرت چرا بابات بچه خواهرتو انقد دوست داره ...بچه خواهرم یک سال و نیمشه پدرم خیلی بهش وابستس.بچه من هنوز سه ماهش تموم نشده بغل کردنش واس بابام سخته بعد شوهرم به منظور دیگه گرفته...و خیلی چیزای دیگع .رو مخمه خستم از این حرفاش

ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم    
شوهرم اهل قهر کردن نیست فقط به شدت پشت سرشون حرف می زنه و میگه کلا هیچ خیرت به هیچ کس نرسه من نمی تو ...

مردا منظورم بود.معذرت

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...