2777
2789
عنوان

توی عمرم مردی به خاله زنکی شوهرم ندیدم دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10291 بازدید | 281 پست
بانظرتون موافقم و فقط منتظرم پدرم راضی شه اره واقعا ترجیح میدم تا ابد مجردبمونم جای اینکه عمری زجر ...

بنظر بدنه هم اگه بري تو زندگيش بهش اجازه دخالت كردن تو حيطه شخصي و خصوصي خود نده بهش اينجور مردها  

كفتار صفت هستن و خيلي بده 

مرد بزرگ كسي هست كه در سينه خود قلبي كودكانه داشته باشد.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم به تمام این رفت و آمدها و روابط انسانی به چشم معامله و داد و ستد نگاه می کنی متاسفانه این اخلا ...

یه موقع که تو شرایط آرومی هستید سر یه فیلم یا .. سر صحبتو باز کن بگو به نظر تو‌اصلا محبت ینی چه ؟ انگار که یه بحث علمی باشه . اصلا به مورد خاصی از روابط خودتون اشاره ای نکن ، همه بحث فرضی باشه ، سعی کن براش جا بندازی که معامله یه چیزه محبت چیز دیگه ایه و خیلی با ارزشه و هیچکی هم که نبینه خدا می بینه 

یه دفه اینو امتحان کن . شوهرتم دکتره ، احتمال داره که با یه بحث کلی دیدگاهش عوض بشه

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
بانظرتون موافقم و فقط منتظرم پدرم راضی شه اره واقعا ترجیح میدم تا ابد مجردبمونم جای اینکه عمری زجر ...

عزیزم سلام تمام حرفاتو خوندم 

فقط میخاستم ی چیزی بهت بگم 

نمیخام ترغیبت کنم برای طلاق 

اما اگر توی عقد جدابشی خییییییلی بهتره تا چند سال دیگه با یه بچه 

همین قهر کردن خودش زنگ خطریه 

سریع نگو طلاق و اینا 

اولین خاستت این باشه که با همسرت بری مشاوره 

شاید خوب شد و جدا نشدی 

امیدوارم زندگی خوبی پیش روت باشه

🌸❤ چادری ها عاشّق تَرند ❤🌸

پيشگيري بهتر از درمان هست،

با اين رفتارهايي كه نامزد ايشون انجام داده كار رو براي شما سخت كرده كه بخواد تصميم نهايي رو بگيريد> اما دوست من قضيه يك عمر زندگيه، يك روز دو روز كه نيست

سعي كن سنجيده تصميم بگيري براي موندن يا جداشدن

مرد بزرگ كسي هست كه در سينه خود قلبي كودكانه داشته باشد.  
شوهرمن ناراحت میشه ازاینکه بابام پول داشته باشه ناراحته ازاینکه داداشام درس خونن ناراحته ازاینکه ...

والا منم خيلي مواقع ميبينم شوهرم به خانواده ام حسوديش ميشه ، بيشتر به شوهر خواهرم البته

كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم 

معذرت می‌خوام شوهرتون خاله زنک نیستن خیلی پررو تشریف دارن یه کمم حسود ،خانوادت بخان برن هتل از طرف اداره دخترشون میخان برن به شوهرتون چ ربطی داره ،امان از دست این مردا

شوهرت بخیل و حسود و  تنگ نظر هست نه خاله زنک،دقیقا یاد شوهر خواهرم افتادم هم دکترا داره هم دانشگاه درس میده و هم ظاهر خوبی داره ولی به شدت تنگ نظره و مناعت طبع کمی داره دلش میخواد خواهرم خیر به هیچ کس نرسونه و فکر میکنه همه میخوان سرشون کلاه بزارن و به شدت هم به موفقیت های بقیه حسودی میکنه من فکر میکنم دلیلش عقده ها کمبودهای دوران کودکیه

هر وقت موضوعی پیش بیاد که کسی از من کمک بخواد یا من بخوام به کسی کمکی بکنم شروع می کنه نمی تونم جلوش ...

وقتی می خواد شروع کنه ب غر زدن خودت مشغول ی کاری بکن ک بفهمه ک این مدل حرفاش برات اهمیت نداره و نمی شنوی چی می گه بعد ک واسه خودش غر هاش تموم شد برو پیشش باهاش مهربون شو مردا مثل بچه می مونن باید خیلی چیزا رو بهشون یاد بدیم