2777
2789
عنوان

توی عمرم مردی به خاله زنکی شوهرم ندیدم دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10291 بازدید | 281 پست
باورت میشه تمام هزینه ها رو از جیب خودم میدم ولی اگر به گدا یا بچه های کار که پشت چراغ قرمز میان سمت ...

همون چون شما هزینه هارو میدید اینطور شده 

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
باورت میشه تمام هزینه ها رو از جیب خودم میدم ولی اگر به گدا یا بچه های کار که پشت چراغ قرمز میان سمت ...

همون ديگه ايشون طبعش بلند نيست 

خدا صبر بده بهت من حوصله مرداي حسابگر و خسيس و  اونايي ك فكر ميكنن اخر زرنگ بازين ندارم اصلا

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام همین کارارو با خانواده خودش بکن حالش جا بیاد 

منم اصلا از این اخلاق ها ندارم ایراد گیر نیستم باورت میشه که اون غر خانوادش رو هم روی من میزنه و مثلا پشت سر مامان و باباش و دادشش حرف می زنه 

به این اخلاقا خاله زنک نمیگن ایشون هرچی رو واسه خودشون میخوان و سختگیرن و محتاط که نکنه تو این روابط خونواده زنش ازش سواستفاده کنن البته من این اخلاقشونو قبول ندارم ایشونو توصیف میکنم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
منم اصلا از این اخلاق ها ندارم ایراد گیر نیستم باورت میشه که اون غر خانوادش رو هم روی من میزنه و مثل ...

اشتباه می کنی گیر بده تا بفهمه 

چون گیر نمیدی پرو شده

منم خانووده شوهرم هی پشت من گله می کردن و ایراد می گرفتن منم مثل خودشون شدم از کاه کوه می سازم 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ببخشید ولی فکر میکنم با خانواده شما در گذشته بحثی درگیری چیزی داشتن که باعث میشه این برخورد رو داشته ...

نه اصلا بحثی بینشون نبوده از روز دوم عقدم همین حرف ها رو زده تا الان که 7 ساله ازدواج کردیم همیشه خودش هم میگه که اخلاق پدر مادرت خیلی خوبه و اونجا بهش حوش میگذره ولی وقتی پای منفعتی باشه یا کار خیری باشه که ممکنه به اونا برسه بدترین آدمی میشه که میشناسم

اگه برگردی ب دوران عقد و این شناختو ازش داشته باشی کاملا

ترجیح میدی طلاق بگیری یا باهمین خصوصیاتش میسازی؟

دلیلم بگو لطفا

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
به این اخلاقا خاله زنک نمیگن ایشون هرچی رو واسه خودشون میخوان و سختگیرن و محتاط که نکنه تو این روابط ...

دقیقا فکر می کنه همه دارن ازش سوء استفاده می کنن ولی واقعا تا حالا از اون یه لیوان آب هم نخواستیم من خودم کاملا مستقلم ولی میدونی برای چی می گم خاله زنک چون گیراش بعضی وقت ها خیلی حقیرانه است.

حسود خسیس چشم دیدن کسی رو نداره خودبزرگ بین استاد تخریب اعتماد بنفس اینا صفتشه نه خاله زنک

واقعا همه این صفات رو داره ولی نمی دونم چیکار کنم که نداشته باشه آخه نباید یه خورده اخلاق های من روش تاثیر بزاره

دقیقا فکر می کنه همه دارن ازش سوء استفاده می کنن ولی واقعا تا حالا از اون یه لیوان آب هم نخواستیم من ...

شوهرت اخلاقای نزدیک ب شوهرمنو داره

البته ن کاملا مث اون

جای من باشی

بهم پیشنهادمیدی جداشم؟

یا باهاش بسازم؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
نه اصلا بحثی بینشون نبوده از روز دوم عقدم همین حرف ها رو زده تا الان که 7 ساله ازدواج کردیم همیشه خو ...

ببینید ایشالا که همسر شما خسیس و تنگ نظر نباشن چون درمان این یکی خیلی سخته  ولی تشریف ببرید مشاوره ایشالا حل میشه. بالاخره خانواده ایشون هم به شما قطعا نیاز پیدا میکنن با توجه به موقعیت عالی که دارید بهشون یاداوری کنید که میتونید شمام مث ایشون برخورد کنید ولی هیچ وقت مقابله به مثل نکنید. شخصیت خودتون رو حفظ کنید

سوات ندارم امضا کنم انگشت میزنم.

يعني با خانواده خودش هم همينطوره؟

به اين ادما ميگيم بخيل شوهرت مناعت طبع نداره چشم تنگه اينا با خساست فرق داره

يه سوالي دارم شوهرت از مرفقيتهاي خانواده ات خوشحال ميشه يا ناراحت؟يعني مثلا بدون كمك شما برادرت يه موفقيتي كسب كنه شوهرت خوشحال ميشه يا ناراحت؟

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده