2777
2789
عنوان

کشیدن دندان عقل درد داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشنده هم نباشه دندونای دیگت رو هم خراب میکنهبیخیال خودت رو تا تابستون عذاب نده برو بکشدکتر خوب بری ا ...

سعی میکنم برم حتما ولی واقعا ترسیدم نکنه تو این مدت به جاهای دیگه بدنمم عفونت رسیده باشه ؟ میگن به قلب میرسه

سعی میکنم برم حتما ولی اگه دیرتر برم مشکلی پیش میاد ؟ عفونت درمان بشه چندماه بعد برم

برو

صبر نکن الکی

من صبر کردم این همه وقت خودمو اذیت کردم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اصلا نمیفهمی من یکسال تموم فکر میکردم یه دندون دیگم مشکل داره نگو این لعنتی بود تو ۳۰ ثانیه کشیده شد ...

الان دیگه درد کشیدن دندون برام مهم نیست از عفونت میترسم نگرانم که به جای دیگه ای هم رسیده باشه چون درد گلو و فک و شقیقه دارم

سعی میکنم برم حتما ولی واقعا ترسیدم نکنه تو این مدت به جاهای دیگه بدنمم عفونت رسیده باشه ؟ میگن به ق ...

نه نگران نباش اینقدر هم فکر نکن فقط برو بکش😂

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

خیلییی درمورد دردش میگن میترسم

دوست عزیز جای خوب برو که درست بکشن یوقت تیکه ای از دندونت جا نمونه که دوباره عفونت و......من سه تا دندون عقل کشیدم بعدش مسکن نخوردم چون دردش کم و قابل تحمل بوده

ولی شما چون الان عفونت داره دندونت اصلا نرو چون هم خوب بی حس نمیشه و موقع کشیدنش درد رو حس میکنی همم عفونت پخش میشه تا کنار دندونای بغلی

دارو بخور عفونتش خوب بشه و در اولین فرصت برو بکشش

دندون عقل حتی اگه خراب هم نباشه باید کشید .چون دندون اضافه و بیخودیه و باعث خرابی دندون های دیگه میشه .هیچ دردی هم ندارن نترس .کنم همشو کشیدم .تو هم حتما چندروز قبل آموکسی سیلین بخور چرک هاش خشک شه بعد حتما برو بکش .هیچوقت نزار دندون خراب تو دهنت بمونه هیچوقققققققتتت

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

دردش دو روز باشه بهتر از اینه ک همه دندونات خراب بشه من درد داشتم بخاطر اینکه دوتا از عقلام با هم کش ...

از عفونت الانش میترسم گوگل خوندم گفته بود باعث مرگ میشه اگه به جایی از بدن برسه منم این چند روزه اصلا دارو مصرف نکردم براش

معمولا کلینیک های دولتی رایگان دندون رو میکشن و بعضی دکتراشون کارشونم خوبه

بپرس شهرتون کدوم درمانگاه و کدوم دکتر کارش بهتره یروز که شیفت همون دکتر بود برو دولتی هارو نمیدونم ولی خصوصی ها معمولا برا کشیدن نوبت از قبل نمیخواد

دوست عزیز جای خوب برو که درست بکشن یوقت تیکه ای از دندونت جا نمونه که دوباره عفونت و......من سه تا د ...

میرم حتما ممنون از توصیه هاتون

الان از عفونت میترسم که به بقیه جاهای بدنم نرسیده باشه

خیلی نگرانم از کجا بفهمم

سعی میکنم برم حتما ولی واقعا ترسیدم نکنه تو این مدت به جاهای دیگه بدنمم عفونت رسیده باشه ؟ میگن به ق ...

اگه پی درمانش نری قطعا عفونت به خون میرسه خدای ناکرده .پس ترسو بزار کنار قوی و ریلکس برو بکش .حتی اگه درد هم داشته باشه دردش به مضرات بعدش می ارزه

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..