2777
2789
عنوان

توی عمرم مردی به خاله زنکی شوهرم ندیدم دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10291 بازدید | 281 پست
بله خیلی شبیه ان ولی من نمی تونم ازش متنفر باشم دوستش دارم همیشه دلم می خواد رفتاراش خوب بشه خیلی ا ...

اما من ازش متنفرشدم

چون خیلی دلمو شکونده

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
اما من ازش متنفرشدم چون خیلی دلمو شکونده

شوهر منم خیلی دلم رو شکونده ولی بعد از آروم شدن همه چی میاد معذرت خواهی می کنه اما دوباره رفتاراش رو تکرار می کنه جدای از این هیچ مشکل دیگه ای باهاش ندارم هم مهربونه هم زحمت کش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطمه بانو من همه تاپيك ها تو دونه به دونه خوندم

شما دختر باهوش و خردمندي هستي 

تو همه زمان ها بخصوص نزديك هاي مراسم از ايم مشاجره بين عروس و داماد پيش مياد زياد به دل نگير<

اما البته طرف شما هم آقا پسر كاملا غير منطقي و پر حاشيه سازه بجاي اينكه اگه جاياز دو طرف نقص داشته باشه بپوشونه و با رفتار وكارهاش باعث بشه تعادل برقرار كنه بين دوتا خانواد داره موش ميدونه اين وسط

خواهر من اين افراد فعلا از نظر فيزيكي به بلوغ رسيدن از نظرعقلاني هنوز نه 

اما شما هنوز كه مراسم نگرفتيد توي اين فرصت يكبار ديگه با شجاعت حرفاتو بزن نه با اعصبانيت و خشونت با آرامش و بهش بفهمون كارش اشتباهه ومن نميتونم با اينجور رفتارهاي كه ازت سرزده تو اين مدت زير يه سقف زندگي كنم 

و بفهمون بهش كه هنوز خانوادت هيچ چيز كه بين شما رد و بدل شده تو اين چند روز رو در جريان نيستن و اگه بفهمن شرايط براش سخت ميشه

مرد بزرگ كسي هست كه در سينه خود قلبي كودكانه داشته باشد.  
شوهر منم خیلی دلم رو شکونده ولی بعد از آروم شدن همه چی میاد معذرت خواهی می کنه اما دوباره رفتاراش رو ...

شما باردارهستي

شوهر منم خیلی دلم رو شکونده ولی بعد از آروم شدن همه چی میاد معذرت خواهی می کنه اما دوباره رفتاراش رو ...

اما همسرمن معذرت نمیخواد

یعنی نه تنها زبونی عذرنخواسته بلکه الانم ک بحثش بشه حرفش همونه ک بوده

تکرارمیکنه

تمام خوبیای دنیام ک باشه

وقتی دلت پیشش خوش نباشه چ فایده؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
یادمه همکارم زایمان کرد من رفتم ملاقاتش بیمارستان تا دو ساعت بعد با من توی ماشین بحث کرد و من رو به ...

یه ژست بلندنظرانه و روشنفکرانه ای این جور مواقع به خودت بگیر بگو من زیاد به این جور مقایسه ها اعتقادی ندارم ،اگه این جور رفتارها همیشه به جای هم باشه حالت معامله و داد و ستد پیدا می کنه ، دبگه محبت معنیی نداره اونوقت

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
یه ژست بلندنظرانه و روشنفکرانه ای این جور مواقع به خودت بگیر بگو من زیاد به این جور مقایسه ها اعتقاد ...

شوهرم به تمام این رفت و آمدها و روابط انسانی به چشم معامله و داد و ستد نگاه می کنی متاسفانه این اخلاق بد رو هم از پدرشوهرم داره اون حتی سر مراسم ختم رفتن هم چرتکه میندازه ببینه مرحوم برای مراسماشون می اومد یانه تا این حد

فاطمه بانو من همه تاپيك ها تو دونه به دونه خوندم شما دختر باهوش و خردمندي هستي  تو همه زمان ه ...

اون انقدر وقیحه ک سخت شدن شرایط براش معنی نداره

یعنی بهتره بگم انقدمغروره ک باوجودی ک منو دوست داره حاضره ازدستم بده ولی قبول نکنه کاراش غلط بودن

نمیدونم همچین ادمی دیدید یا نه

اگه کمی از پدرش حرف شنوی نداشت و نمیترسید تاحالا معلوم نبود چ کارا ک نمیکرد

من بخدا روحم خسته اس

جسمم خسته اس

دلم میخواد فقط بره بیرون از زندگیم

آخه مثلا قضیه مشهد رفتن رو نمی تونم پنهان کنم چون حتما ما هم باید بریم یا چون همه این اخلاق هاش رو ا ...

اما در کل چون همسرت همیشه بد دیگران رو به شما میگه احتمالا می خواد به شما ثابت کنه که خودش از دیگران بهتره یا با عرضه تره یا رفتارش بهتره فکر می کنم به تعریف و تمجید بیشتری از جانب شما نیاز داره تا خیالش راحت بشه که تو نظر شما کمتر از دیگران نیست بلکه با ارزشتره

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

پس تصميمتو بگير جدا شو بنظر من بدر هم نميخورد 

اول زندگي تو رو هم وايساديد ديگه حرمتها بشكنه و پرده حجب و حيا پاره بشه فايده اي نداره

پس تصميمتو بگير جدا شو بنظر من بدر هم نميخورد  اول زندگي تو رو هم وايساديد ديگه حرمتها بشكنه و ...

بانظرتون موافقم

و فقط منتظرم پدرم راضی شه

اره واقعا ترجیح میدم تا ابد مجردبمونم جای اینکه عمری زجربکشم و به خودم و خانوادم و بچه اب ک ب وجودش میارم زجربدم