2777
2789

سلام خانم ها، بزرگترین یا بهتره بگم تنها  مشکل من توی زندگی مشترکم خاله زنک بازی شوهرم هست که الان 7 سال از ازدواجم گذشته بهتر نشده

الان بعضی از نمونه هاش رو براتون می گم واقعا موندم چیکار کنم خودم خیلی مطالعه می کنم روشهای روانشناسی روش پیاده می کنم اما درست نشده

دلم می خواد بفهمه چقدر ناراحتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینقد خاله زنک تودوروبرم دارم ک‌نگو 😏گاهی تعجب میکنم ک مردو چ ب این غلطا 😶

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

مثلا همیشه از خانوادم ایراد می گیره از خواهرم برادرام شوهر خواهرم مامانم دستپخت مامانم 

مثلا میگه مامانت چرا همیشه می ریم اونجا پلو خورشت درست می کنه چرا مثلا ماکارونی درست نمی کنه من می گم مامانم برای مهمون ماکارونی درست نمی کنه

یا میگه چرا من مثلا خواهرت رو باید برسونم درصورتی که هم مسیریم

یا مثلا اصلا اجازه نمیده هیچ گونه کمکی به برادرام بکنم چون من کارمند رسمیم مثلا ضامن بشم یا گواهی چیزی براشون بگیرم قشقرق به پا می کنه

مامانم گفته از طرف اداره تون هتل بگیر بریم مشهد شوهرم می خواد بترکه که چرا اونا مفتی می خوان بیان با ما در صورتی که رایگانه

مثلا همیشه از خانوادم ایراد می گیره از خواهرم برادرام شوهر خواهرم مامانم دستپخت مامانم  مثلا م ...

عزیزم خاله زنک نیس.ما میگیم نانجیب

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
مثلا همیشه از خانوادم ایراد می گیره از خواهرم برادرام شوهر خواهرم مامانم دستپخت مامانم  مثلا م ...

ببخشيد ب اينا ميگن طبع گدا 

نه خاله زنكي 

ايشون طبعش گداست 

شرمنده

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

خیلی زیاده در صورتی که من دقیقا عکس همین رفتار رو با خانوادش دارم با مامانش دوستم شده املت جلوم بزاره من یک کلمه نمی گم اما شوهرم همیشه از همه چیز خونه مامانم ایراد می گیره مثلا چند سال پیش صبحونه پنیر خراب بود خونه مامانم اینا بعد ما نخوردیم مامانم رفت پنیر تازه اورد هنوز میگه مامانت که جلو ما پنیر خراب گزاشته بود

ببخشيد ب اينا ميگن طبع گدا  نه خاله زنكي  ايشون طبعش گداست  شرمنده

باورت میشه تمام هزینه ها رو از جیب خودم میدم ولی اگر به گدا یا بچه های کار که پشت چراغ قرمز میان سمتمون یه پولی میدم تا یه ربع غر می زنه که تو هالویی همه سرت رو کلاه می زارن

ببخشید ولی فکر میکنم با خانواده شما در گذشته بحثی درگیری چیزی داشتن که باعث میشه این برخورد رو داشته باشن با خانوادتون. شاید اون مشکل قدیمی حل بشه رفتار همسر شمام درست بشه با خانوادتون. اگر این نیست مشاوره میتونه کمکتون کنه. بشرطی که همسرتون همکاری کنن 

سوات ندارم امضا کنم انگشت میزنم.