2777
2789
عنوان

كسي بوده بچش بعد يه سال وزن گيريش خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 49 پست
دختر منم 11ماهشه  7800گرمه..هرکی منو میبینه متخصص اطفال میشه میگن کوچولو مونده بهش برس منم همش ...

امان از حرف مردم 😔 عزيزم بهش شير كمكي بده خيلي كمكت ميكنه البته يه پيشنهاده😘 من از بس تحقيق كردم يه پا دكتر شدم😐😬

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی براش انبه بخر قبل ناهار یا شام بخوره. گشنه اش میشه انبه اول قند خون را میبره بالا. بعد ...

واي چه خوب اتفاقا خيلي دوست هم داري مرسي عزيزم 

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
البته قد و وزن پسرت همچین هم کم نیس کلا تا میبینن یکی باردار شده، هی میخان بگن تو بچه اول نمیرسی. ا ...

مگه حرف حاليشونه ☹️از بس بهم گفتن يه شب نشستم سير دلم گريه كردم عذاب وجدان گرفتم

تازه دوهفته هست که داره قرص میخوره

به نظرتون رو اشتهاش تاثير گذاشته 

کف پاشو شب ها ماساژ بده انگشت شست پاشو هم ماساژ بده تاثیر زیادی تو رشد قد داره  دختر من ۳ سا ...

خداروشكر عزيزم ماشاالله قدش عاليه برا قدش هر شب بابد اين كارو بكنم?

میشه بگین چیا دادین؟

عزیزم تو یه پست تو همین تاپیک کامل گفتم. یا صفحه اوله یا دوم

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
به نظرتون رو اشتهاش تاثير گذاشته 

نه زیاد آخه داندونم داره درمیاره فعلا خیلی اذیت داره میشه به مامانم هم شدیدوابسته است ویک ماهه مادربزرگم اومده حونه ی مامانم داره شدیدحسادت میکنه وحدص میخوره همه چیز باهم قاطی شده

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
نه زیاد آخه داندونم داره درمیاره فعلا خیلی اذیت داره میشه به مامانم هم شدیدوابسته است ویک ماهه مادرب ...

اي جانم ان شاالله تاثير ميزاره زودي خوب ميشه به مامانت بگو يكم بيشتر بهش توجه كنه و بهش صابت كنه كسي جاي اينو نميگيره😘

اي جانم ان شاالله تاثير ميزاره زودي خوب ميشه به مامانت بگو يكم بيشتر بهش توجه كنه و بهش صابت كنه كسي ...

بنده خدااونم همینکارامیکنه ولی مادربزرگم پیره خیلی هرکاری بچم میکنه بهش غرمیزنه اینم حرص میخوره ازاونطرف هم هرکاری میکنم نره اونجا گریه میکنه که میخوام برم

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
امان از حرف مردم 😔 عزيزم بهش شير كمكي بده خيلي كمكت ميكنه البته يه پيشنهاده😘 من از بس تحقيق كردم ي ...

چندروز پیش خریدم نمیخوره اخه تو شیشه درست میکنم به زور تو لیوان میدم 

خداروشكر عزيزم ماشاالله قدش عاليه برا قدش هر شب بابد اين كارو بكنم?

من هر شب قبل خواب این کارو انجام میدم تا هم خستگیش گرفته بشه هم خوابش ببره

ماساژ کف پا و انگشت شست باعث تحریک غده هیپوفیز میشه

تو طب چینی هم اومده

خودت هم تحقیق کن میبینی

من از وقتی این کارو کردم رشدش زیاد شد