2777
2789
عنوان

كسي بوده بچش بعد يه سال وزن گيريش خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 49 پست
بخدا عزيزم از حرف مردوم خسته شدم از بس بهم گفتن گناع داره چوا زود باردار شدي پسرت لاغر شده چرا بهش ن ...

میفهممت مردم دهنشون بازه گلم غصه نخور از طرفی باردار شدن تو ربطی ب کسی نداره

من ی دختر 8 ماهه دارم ک 9 کیلو وزنشه هرکی میدیدش مخصوصا اقوام پدرم میگفتن واای چرا این بزرگ نمیشه!!! درصورتی ک دختر من تپله 

من دخترم کم کاری تیروئید داره دکترگفت شاید مال اونه 

واي منم تازه براش نوشته قراره فردا ببرمش يعني امكانش هست بعد شما دخترت الان خوب شده گلم

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت مردم دهنشون بازه گلم غصه نخور از طرفی باردار شدن تو ربطی ب کسی نداره من ی دختر 8 ماهه دارم ...

اي جانم  خدا حفظش كنه برات ماشاالله خوبه 😘

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
چطوري عزيزم به من بگيد😬

عزیزم مثلا من غداهایی مثل آبگوشت یا حلیم تو طول هفته دو سه بار بهش میدم.  تو این فصل خربزه و انگور و سیب زیاد بهش میدم.   تو غذاهاش سبوس میریزم.   صبحانه بهش ارده با عسل یا شیره میدم.   گوشت کبابی هم خیلی دوست داره.  اناناس تازه خوبه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
اشتهاش چطوره؟

خوبه به شرطي ك حله و هوله نخوري چيزي هم قبل وعده اصلي ندمش

اي جانم  خدا حفظش كنه برات ماشاالله خوبه 😘

قربونت نگران نباش همین ک بچه ادم سالم باشه دنیایی ارزش داره اصلا ی سرسوزن غصه نخور ایشالله زود ب وزن ایده الش برمیگرده

عزیزم مثلا من غداهایی مثل آبگوشت یا حلیم تو طول هفته دو سه بار بهش میدم.  تو این فصل خربزه و ان ...

باور ميكني من همه اين كارا ميكنم ولي انگار جذب بدنش نميشه😔

قربونت نگران نباش همین ک بچه ادم سالم باشه دنیایی ارزش داره اصلا ی سرسوزن غصه نخور ایشالله زود ب وزن ...

ان شاالله عزيزم واقعا سالمي جاي هيچي نميگره ولي كيه ك اين چيزها متوجه بشه🤕

باور ميكني من همه اين كارا ميكنم ولي انگار جذب بدنش نميشه😔

ببین عزیزم اگر سالمه و مشکلی نداره پس دیگه زیاد خودت رو اذیت نکن و خدا رو شکر کن.  بعصی از بچه ها کلا ژنتیکشون ریز نقشه. تو سنین بالاتر بیشتر رشد میکنن.  به حرف این خانه بهداشتی ها هم زیاد توجه نکن.  اگر اشتهاش خوبه و آزمایشاتشم سالمه اصلا نگران نباش به مرور خوب میشه.  یک روز در میون حمام ببرش. ناخن ها و موهاش هم نزار زیاد بلند بشه.  سال دیگه بهار ببرش حجامت عام پیش یک متخصص.  خیلی رو قد و وزن تاثیر میذاره

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
ببین عزیزم اگر سالمه و مشکلی نداره پس دیگه زیاد خودت رو اذیت نکن و خدا رو شکر کن.  بعصی از بچه ...

دكتر براش ازمايش كم كاري تيروئيد نوشته اگه بردم سالم بود حتما ميبرمش حجامت خيلي بهم گفتن ببرش مرسي عزيزم از نظراتت😍😘

بخدا عزيزم از حرف مردوم خسته شدم از بس بهم گفتن گناع داره چوا زود باردار شدي پسرت لاغر شده چرا بهش ن ...

دختر منم 11ماهشه  7800گرمه..هرکی منو میبینه متخصص اطفال میشه میگن کوچولو مونده بهش برس منم همش غصه مبخورم

کف پاشو شب ها ماساژ بده

انگشت شست پاشو هم ماساژ بده

تاثیر زیادی تو رشد قد داره 

دختر من ۳ سال و ۴ ماه هست

قدش ۱۰۲

وزن ۱۵ کیلو

رو نمودار از نرمال بالاتر هست قدش

برنجش را با اب قلم گاو درست کن

یه روز یه قلم گاو را بنداز تو قابلمه با پیاز و ادویه... بزار تا شب بجوشه و عصاره اش خالی بشه. شب چربی ها را دور بریز. خود آبش باید مثل ژله شده باشه. این ژله را بریز تو قالب یخ. هر بار یه تیکه بنداز تو خورشت یا برنجش... من از یک سالگی این کارو براش کردم

دخترم بیماری قلبی داشت وزن و قدش رو نمودار زیر خط قرمز بود. یه چیزی نزدیک یک سانت و نیم زیر خط قرمز... در این حد وحشتناااک بود وضعیتش

تلاش کردم. درست شد

واقعا؟ ولی یه بچه ی 3ساله تحمل حجامتو داره؟ 

آره عزیزم چون حجامت بچه ها خیلی سبکه و هم با تیغ نازک انجام میدن هم خیلی کم خون میگیرن. من وقتی میرفتم مطب کارآموزی خیلی بچه ها با خواسته خودش میمومدن میشستن. دیگه حرفه ای شده بودن😄  سه سالگی و چهارسالگی تو بهار براشون خیلی خوبه

خوبه به شرطي ك حله و هوله نخوري چيزي هم قبل وعده اصلي ندمش

اگه میتونی براش انبه بخر

قبل ناهار یا شام بخوره. گشنه اش میشه

انبه اول قند خون را میبره بالا. بعد افت قند خون میاره. باعث گرسنگی میشه