2777
2789
عنوان

دچار فلج خواب شدم (همون بختک)

6634 بازدید | 35 پست

فک میکردم فقط وقتی بیدار میشی اینجوری میشه ولی من داشتم خواب میرفتم که شدم. الان تو ویکی پدیا خوندم دیدم موقع به خواب رفتن هم میشه

خیلی بد بود. من تا حالا فلج خواب نشده بودم. احساس  میکردم قفل شدم نه میتونستم چشامو باز کنم نه حرف بزنم نه تکون بخورم. همش تند تند تو دلم میگفتم بسم الله الرحمن الرحیم. اومدم یه بار بلند بگم دیدم اصلا نمیتونم دهنمو باز کنم تا اینکه خواهرم که کنارمه صدام کرد فک کنم تکونم هم داد که دیگه بیدار شدم. سرمم درد گرفت. الانم هر کاری میکنم خوابم نمیبره. خیلی نمیترسم ولی نمیدونم چرا خوابم نمیبره. از زلزله دیشب نترسیدم (کرمانم) ولی به جاش از این یه کم ترسیدم

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...

دليل علميشو اكه ميدوني چرا ديگه ميترسي عزيزم 

از بختك و روح هم خبري نيس 

فقط دست پات دستور نميگيرن همين

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم خیلی بده ولی نگران نباش برا همه پیش میاد بگیر بخواب.. دوست داری یه آیه الکرسی قبل خواب بخون من میخونم آروم میشم

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

وقتی خسته باشید این اتفاق بیشتر میوفته البته برا من ک اینجوره چون روح وارد جسم میشه ولی نمیتونه با جسم ارتباط پیدا کنه بخاطر همین شما بیدار هستین ولی جسمتون خوابه 

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

خواهرتون از کجا فهمید باید بیدارت کنه؟😨

خوبه حواسش بوده

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

فلج خواب اگه ازش نترسی خیلی واست جالب میشه اما خب نمیشه تو اون شرایط آدم خونسرد باشه..بعد از مرحله بختک به وضعیت( رم )میرسی..جایی تو خواب که خیلی شبیه واقعیته و میدونی که خواب هستی اما همه چی فول اچ دی و واضحه..خیلی عمیقه خیلی

من بعد از مرحله بختک بابامو اوایل که فوت شده بودن میدیدم خیلی خوب بود

فلج خواب اگه ازش نترسی خیلی واست جالب میشه اما خب نمیشه تو اون شرایط آدم خونسرد باشه..بعد از مرحله ب ...

خدا رحمتشون کنه..  ..

یعنی میگین اگه خونسرد باشیم میتونیم رفتگانو ببینیم😟؟

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
فلج خواب اگه ازش نترسی خیلی واست جالب میشه اما خب نمیشه تو اون شرایط آدم خونسرد باشه..بعد از مرحله ب ...

من چند سال پیش خیلی تلاش کردم ک تو خوابم بیدار بشم و کنترل خواب رو دستم بگیرم (کتابای فروید رو زیاد میخوندم)

و اتفاقا یه بار تو خواب، خودمو دیدم گفتم الان خوابم یا بیدار؟ ینی قشنگ تو خواب آگاه بودم ک خوابم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )