2777
2789
عنوان

دچار فلج خواب شدم (همون بختک)

| مشاهده متن کامل بحث + 6705 بازدید | 35 پست
خواهرتون از کجا فهمید باید بیدارت کنه؟😨 خوبه حواسش بوده

خب آدم ناله میکنه اون موقع حس خفگی داری..وای یک باز من و آبجیم رفتیم پانسیون آبجی بزرگم که تو یک روستایی کار میکرد..اون اتاق دیگه خواب بود من و آبجیمم یک اتاق..نصفه شب دیدیم صدایی شبیه جن میاد😱هردوتامونم میشنیدیم انقد ترسیدیم😐بعد دیدم آبجی دیگم اومد تو اتاق ما حراسون عین گچ سفید😐گفت چرا بیدارم نکردید..بنده خدارو بختک گرفته بوده ناله میکرده ماهم فک کردیم جنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آدم ناله میکنه اون موقع حس خفگی داری..وای یک باز من و آبجیم رفتیم پانسیون آبجی بزرگم که تو یک روس ...

🤐🤐🤐😖😖

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

من ده روز بعد زایمانم اینجوری شدم میدیدم یکی نشسته رو گردنم داره خفم میکنه نمیتونستم هلش بدم مامانمم داشت راه میرفت تو اتاق ولی نمیتونستم صداش کنم خیییلی بد بود بیدار که شدم مامانم همینجوری داشت راه میرفت جلوم

فلج خواب اگه ازش نترسی خیلی واست جالب میشه اما خب نمیشه تو اون شرایط آدم خونسرد باشه..بعد از مرحله ب ...

من بارها شده خواب دیدم درحالی که میدونستم خوابم. یعنی تو خواب این حالت بهم دست میداده؟

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...
خدا رحمتشون کنه..   .. یعنی میگین اگه خونسرد باشیم میتونیم رفتگانو ببینیم😟؟

نه من اینو نگفتم .من اوایل فوت بابام خیلی بهشون فک میکردم و مرحله ای که بابام هنوز وابسته خانواده بوده و براش مهم بوده تو اون دنیا..منم اون موقع ها به واسطه غمم به خدا نزدیک تر شده بودم شاید واسه همین بوده..

خیلی ممنون خدا رفتگان شماروهم بیامرزه

این تجربه خیلی نزدیک مرگه..حس میکنم برزخم مثه وضعیت remهست

نه اتفاقا شبیه مرگ نیس. اون موقع از خودت اختیار نداری

ولی اون چیزی ک من دیدم انگار هرر کاری میشد کرد. پرواز کنی، ۱۰ متر بپری ...

کاملا‌هم آگاه 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
وای چه جالب میشه یخورده بیشتر توضیح بدی

من خودم برحسب تجربم میگم چون وقتی بابامو واضح میدیدم تو خوابم (مثه خوابای معمولی نیست همه چی مثه واقعیته چرت و پرت نیست فقط روحت سبکه)بعد از اینکه بابامو تو خواب میدیدم واسه بیدار شدنم اول میرفتم تو بختک بعد به زور بیدار میشدم..همون اولین بار که دیدم بابامو خیلی واضح بود رفتم پیشش حالشو پرسیدم تو یک باغ پر از گلای شیپوری سفید بود..بهش گفتم آیا دعاهامون یه دستت میرسه؟؟قشنگ برگشت گفت آرزو یادت نره واسم صلوات بفرستی..تا گفتم اللهم صل...دهنم بسته شد رفتم تو بختک

نه اتفاقا شبیه مرگ نیس. اون موقع از خودت اختیار نداری ولی اون چیزی ک من دیدم انگار هرر کاری میشد کر ...

عزیزم مگه شما خدایی نکرده ماهیت مرگ رو میدونید؟؟کی گفته اختیار نداریم مگه ما فرشته ایم؟؟اختیار داری اما محدود..فک نمیکنم تمام و کمال بی اختیار باشی

البته حزف شما صحیحه منم نگفتم دقیق شبیه مرگه گفتم نزدیکشه