2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصه نخور خوشگلم امیدوارم خدا کمکت کنه....خودتو نباز تلاشتو بکن

هرچی بیشتر میگذره بیشتر خسته میشم بدترش اینه اطرافیان هی میگم چرا بچه دار نمیشی دیگه نمیدونم چیکار کنم

هرچی بیشتر میگذره بیشتر خسته میشم بدترش اینه اطرافیان هی میگم چرا بچه دار نمیشی دیگه نمیدونم چیکار ک ...

اگه جای من بودی چی میگفتی؟12تا دوستام درعرض4ماه حامله شدن همشون الان از7ماهن تا3ماه...هی میگن مشکلی داری؟؟چیزیته؟؟آخی....

ازاون طرف میام تو فامیل خواهرشوهرم میگه خیلی بیخیالی مادرشوهرم هی میگه فلانی گفت پس کی اینا بچه میارن.مامانم میگه...زودباش دبگه....

کلا یه روحیه دارم داغون...ولی خب حتما خدا مارو لایق ندونسته..کم کم باورم شده که خدادوستم نداره فکر کن5روز مشهدبودم اشک میریختم از امام رصا میخواستم.وقتی اومدم کلی باذوق نبات تبرک خوردم و گفتم این ماه قطعیه نشد دوباره گفتم نه این ماه بازم پریود شدم...

دیگه حوصلهی یدعا کردن ندارم میدونم وقتی مادرمیشم که ویگه بودن ونبودن بچه واسم فرقی نداره وباید در جواب آزمایشم بگم بدرک...این اخلاق گنده منه...زودناامید میشم الان وارد8مین ماه انتطارم شدم

اگه جای من بودی چی میگفتی؟12تا دوستام درعرض4ماه حامله شدن همشون الان از7ماهن تا3ماه...هی میگن مشکلی ...

منم همین مشکل و با اطرافیان دارن جوری باهام رفتار میکنن انگار نازام بخدا دست من که نیس چیکار کنم خدا نمیخواد بخدا نمیفهمن ادم چقد تو خلوتش اشک میریزه کاش شعور داشتن و در مورد تصمیمات زندگی دیگران نظر نمیدادن من ۷ ساله ازدواج کردم ۹ ماهه اقدامم هرماه یه مشکل جدید درست میشه واسم دیشب گفتم دیگه خسته شدم به درک میشه یا نمیشه هرکیم پرسید دیگه میگم به تو و چه و تمام درکت میکنم خیلی سخته حالام این ازمایش دیگه ناامیدم کرده

اگه جای من بودی چی میگفتی؟12تا دوستام درعرض4ماه حامله شدن همشون الان از7ماهن تا3ماه...هی میگن مشکلی ...

تمام حرفایی که زدی رو درک میکنم انگار حرفای خودمه که قبلا میزدم من ۳سال انتظار کشیدم حرف خودم غصه خوردم اشک ریختم به خدا گلایه کزدم همه ی دوروبریام باردار شدن ولی من...رفتم امام رضا مثل تو ولی نشد که نشد

دیگه خسته شدم از این دکتر به اون دکتر از اون ورم دیگه تحمل و کشش نگاه مردم رو نداشتم

تا اینکه یه روز صبح شوهرم دستمو گرفت رفتیم مرکز نابارورب ابن سینا  اونجا بهمون گفتن باید میکرو کنید ماهم گوش کردیم و رفتیم تو پروسه ی میکرو خداروشکر خداروشکر بار اول نتیجه گرفتیم و یک ماه دیگه دخترم به دنیا میاد

از شماهم میخوام خودتون رو عذاب ندید اگه مشکلتون اساسی هست برید واسه درمان جدی و نترسید ای وی اف فقط اسمش گنده اس هیچ درد و سختی نداره فقط هزینه ش یکم زیاده

توکل به خدا😍😍😍😍

یاد خدا آرام بخش دلهاست
تمام حرفایی که زدی رو درک میکنم انگار حرفای خودمه که قبلا میزدم من ۳سال انتظار کشیدم حرف خودم غصه خو ...

فعلا که دکتر میگه ازمایش بده شوهرت حالا که ازمایش داده باید ازش بپرسم بگم اگه واقع نمیشه مستقیم بهم بگه خسته شدم دیگه بخدا.ایشالا به سلامتی بچه ات بدنیا بیاد ایشالا بچه ی صالحی باشه برات