2777
2789
عکس خوبه بنظرم اما اینکه حلقه میزارن یکم کار مسخره ایهمرده عکس حلقه داشته بود بعد داشت تو مجازی با ی ...

منم مشکلم دقیقااا همینجاس اکثرا این چیزا رو می ذارن که خانمه یا شوهره به حرف نیاد بعد دور از چشمش لاس می زنن با دیگران به نظرم تعهد به حلقه گذاشتن تو بیو یا حتی انادختن حلقه نیس باید به ادمه تو قلبمون متعهد باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکی مشکلی نداره فقط دوران دوستی جالب نی چون ۹۰ درصد مواقع از اجبار دخترست طرف ومجبورمیکنه بزاره هیچیش دلی نی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

اوکی مشکلی نداره فقط دوران دوستی جالب نی چون ۹۰ درصد مواقع از اجبار دخترست طرف ومجبورمیکنه بزاره هیچ ...

به نظر من کلا چه دوستی کلا چه کسایی که متاهلن نیازی نیس حتما اعلام کنن چون تعهد باید دلی باشه خیلیا حلقه می ذارن یا می ندازن ولی بازم چش و گوششون می جنبه به نظر من به این چیزا نیس

به نظر من تعهد قلبی بهتره نیازی نیس به این چیزا

اون که قطعاً ولی خب شاید کسی تو مجازی صفحه رو داره که از نزدیکان نیست که بفهمه،برای همین یه چیزی که مشخص باشه متاهل آدم داشته باشه خوبه

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
به نظر من کلا چه دوستی کلا چه کسایی که متاهلن نیازی نیس حتما اعلام کنن چون تعهد باید دلی باشه خیلیا ...

بله ولی خیلیا دوست دارن ومیذارن هیچ مشکلی نداره منکه  خوشم میاد اگ واقعی و دلی باشه ن از روی اجبار

اونک سروگوشش میجنبه صرفا ربطی ب این نداره بعضیا درهرصورت سرو گوششون میجنبه اگ اثری از متاهل بودن نباشه فقط راحتترن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

اون که قطعاً ولی خب شاید کسی تو مجازی صفحه رو داره که از نزدیکان نیست که بفهمه،برای همین یه چیزی که ...

اره اینم هست به اینجاش فک نکرده بودم شاید مثلا به اون فرد به فرض چش داشته باشه و خبری نداشته باشه از تعهدش