2777
2789
منم همین مشکل و با اطرافیان دارن جوری باهام رفتار میکنن انگار نازام بخدا دست من که نیس چیکار کنم خدا ...

آزمایش شوهرم من11/4افتضاح بود یعنی 5_6تا ابنرمال داشت..

بعد28/4آز داد همش نرمال بود جز یه دونه...

اصلا نگران نباش...به این آزمایشاهم باور نکن...فقط خودتونو تقویت کنین و شاد باشید.

نمیدونم شاید باید گفت کسی از دل ما خبر نداره،اگه میدونستن اذیت نمیکردن

تمام حرفایی که زدی رو درک میکنم انگار حرفای خودمه که قبلا میزدم من ۳سال انتظار کشیدم حرف خودم غصه خو ...

عزیزمی...

میدونم ولی خب شوهرم همراهی نمیکنه حتی یه آزمایش اسپرمو هم با گریه های من راضی شده...فقط میگه خدا نمیخواد😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که دکتر میگه ازمایش بده شوهرت حالا که ازمایش داده باید ازش بپرسم بگم اگه واقع نمیشه مستقیم بهم ...

اصلا نگران نباش، شوهر منم همین مشکلو داشت، من یک سال و.نیم باردار نشدم، رفتیم دکتر شوهرم آز داد همین مشکل شوهر شما رو داشت بهش دارو داد ویتامین E و زینک با ی آمپول ک یادم نیست اسمش چیه، منم همزمان با دارهای ک میخورد شیرموز درست میکردم همراه با چند دونه پسته و.گردو و فندق و بادوم بهش میدادم هر روز، دو سه ماه بعد در کمال ناباوری دیدم باردارم، البته قسمت نشد بچه م موقع زایمان از پیشم رفت، ولی نا امید نیستم، الان دوباره شروع کردم همون داروها و معجون رو بهش میدم

وروجکای من   منتظرتونم زودی بیاین تو دل مامان   
اصلا نگران نباش، شوهر منم همین مشکلو داشت، من یک سال و.نیم باردار نشدم، رفتیم دکتر شوهرم آز داد همین ...

وای واقعا متاسفم عزیزم اخه چرا موقع زایمان چی شد که نی نی از دست رفت؟😔😔😔ایشالا به زودی زود دوباره مامان میشی

یاد خدا آرام بخش دلهاست
وای واقعا متاسفم عزیزم اخه چرا موقع زایمان چی شد که نی نی از دست رفت؟😔😔😔ایشالا به زودی زود دوباره ...

احمال کاری کادر پزشکی، درد زایمان نداشتم هر چ اصرار کردم سزارین کنند گفتن ن هنوز زوده صبر  کن 41 هفته پر بشه بعد اگه درد نداشتی سزارین، ی روز مونده بود 41 هفته پر بشه رفتم اصرار کردم ک بچه م تکوناش کم شده ی کاری کنید بازم گفتن سزارین ن، آمپول فشار زدن بچه م افت فشار پیدا کرد و قلب مهربونش وایستاد، هیچوقت اون کسایی ک باعث شدن بچه مو از دست بدم نمیبخشم نفرینم تا قیامت باهاشون تا روز حساب برسه و حق خودمو بچه مو  ازشوت بگیرم

احمال کاری کادر پزشکی، درد زایمان نداشتم هر چ اصرار کردم سزارین کنند گفتن ن هنوز زوده صبر  کن 4 ...

خدا براشون نسازه ایشالا

احتمالا بیمارستان دولتی بوده که اینقدر اصرار به طبیعی داشتن خاک بر سرا 

توکلت به خدا باشه ولی غم بزرگیه ۹ماه سختی بکشی بچه ات سالم باشه فقط به خاطر یه سری دکترای نفهم بچه رو از دست بدی

ایشالا به زودی دامنت سبز بشه عزیزم😘😘😘😍😍

یاد خدا آرام بخش دلهاست
آزمایش شوهرم من11/4افتضاح بود یعنی 5_6تا ابنرمال داشت.. بعد28/4آز داد همش نرمال بود جز یه دونه... ...

یعنی انقد زود خوب میشه!رفتم میگه مشکوک به واریکوسله بازم بهم ریختم😢 امروز سونوگرافی داره اون بیچاره ام غصه منو میخوره به روش نمیارم ولی خیلی داغون شدم

اصلا نگران نباش، شوهر منم همین مشکلو داشت، من یک سال و.نیم باردار نشدم، رفتیم دکتر شوهرم آز داد همین ...

مرسی که امیدوارم کردی.ایشالا خدا یه فرزند صالح و سالم بهت بده❤

احمال کاری کادر پزشکی، درد زایمان نداشتم هر چ اصرار کردم سزارین کنند گفتن ن هنوز زوده صبر  کن 4 ...

وای عزیزدلم چقدر دردناک قشنگ غمتو حس کردم ایشالا خدا دوباره بهت فرزند میده برات دعا میکنم عزیزم❤

از کجا پیدا کنم؟

اگه طرفای جنوب آشنا داری پودر درخت نخل ک امسال برداشت کردن بگو واست پیدا کنن صد گرم کافیه، بعد هر شب اندازه یک قاشق چایخوری  همراه دو دونه خرما و  ی دونه یا نصف گردو، بادوم فندق پسته با  ی کم عسل طبیعی، (البته من عسل طبیعی گرون بود عسل از مغاره ها گرفتم)  قاطی کن بهش بده هر شب گفته بودن ب مدت 40 شب ولی من تا 30 شب حدودا بهش دادم دیگه بیخیال شدم ، واقعا اثر کرده بود و خیلی زود حدود 2 ماه بعدش جواب داد،

***اگه پودر درخت نخل نتونستی از جنوب پیدا کنی عطاریا دارن ولی  ی عطاری معتبر برو ک مطمین باشی پودرش خالصه و کلکی توش نیست خیلی هم قدیمی نباشه حداقل پودرش مال امسال یا سال قبل باشه خوبه ***

همراه غذا بهش سبزیجات زیاد بده مصرف کنه،

اگه هم میتونی شیرموز تو خونه درست کن بهش بده تو شیر موزت هم ی قاشق عسل و گردو و پسته و انجیر بریز

من بهت قول میدم جواب میگیری، 

هر دو مون جواب میگیرم چون منم دوباره الان دارم بهش اینا رو ميدم بخوره

اگه اطلاعات ییشتری هم در مورد پودر درخت نخل میخوای تو اینترنت سرچ کن پیدا میکنی

وای عزیزدلم چقدر دردناک قشنگ غمتو حس کردم ایشالا خدا دوباره بهت فرزند میده برات دعا میکنم عزیزم❤

ممنونم عزیزم، من به آینده خیییلی امیدوارم مطمینم ب همین زودیای زود دوباره باردار میشم. البته الان خیلی وقت نمیشه از سزارینم گذشته و پریود نشدم هنوز، وقتی پری اومد و تخمکگذاری انجام شد منم دست بکار میشم     

ان شاءالله ب حق همین روز عزیز امام رضا دامن همه منتظرا رو سبز کنه مخصوصا من و تورو ب همین زودی