2777
2789

خانما من یک سال و نیم هست که در اقدام هستم.

آزمایش همسرمم نرمال بوده. آزمایشات خودمم عالی خدارو شکر.

سه ماه پیش دکترم(محتسبی در کرج) برام عکس رنگی نوشت.منتها قسمت نشد بندازم چون قبلش باردار شدم و بتام 78 شد.

اما متاسفانه در هفته ششم! سقط داشتم.

آزمایشای بعد سقطم انجام دادم .خوب بود همه چیز.

دکتر گفت بعد یک ماه استراحت باز اقدام کن.. 

الان یک ماه اقدامم گذشته و پریود شدم .

به نظرتون برم عکس رنگی بگیرم یا احتیاجی نیست؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

نه دیگه باردار شدی یعنی بازه لوله هات

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم که سیکل  پریودم از 28 روز به  اول به 33و بعد 35 و بعد به 41 رسید که باردار بودم

بعد شد 33 و الانم 27 روز...

این بی نظمی محسوب میشه؟

آخه من مشکل تیرویید و هورمون ندارم خدارو شکر

به نظر منم برو. منم رفتم . باعث میشه اگر چسبندگی داری باز شه اگر هم که نداری چون حالت درمانی داره کم ...

بعدش بارداری موفقی رو داشتین و زایمان کردین؟

من دو تا سقط داشتم دکترم برام عکس رنگی نوشت بعلاوه ی آزمایش کاریوتایپ و ایمنی و انعقادی

ایمنی انعقادیم درست بود... کاریو تایپ نمی دونم چیه،

شما علت سقط تون چی بود؟

بعد عکس رنگی چه اتفاقی براتون افتاد؟

نه متاسفانه بعد یکسال دوباره اقدام کردم که این ماه باردار شدم اما بازم سقط شد. به نظرم آزمایش ایمنی ...

مشکلی تو انعقاد ندارم خدارو شکر...

شما دکتر نگفت مشکل تون از چیه در سقط؟

ایمنی انعقادیم درست بود... کاریو تایپ نمی دونم چیه، شما علت سقط تون چی بود؟ بعد عکس رنگی چه اتفاقی ...

هنوز مشخص نیست،آزمایش هام و تازه میخوام برم انجام بدم.کاریوتایپ یه آزمایش ژنتیکیه که کوروموزوم ها رو بررسی میکنه و زن و مرد هر دو باید این آزمایش و بدن.

عکس رنگی و ماه پیش رفتم بندازم که چون زخم و التهاب داشتم انجام نشد و این ماه باید دوباره بدم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
هنوز مشخص نیست،آزمایش هام و تازه میخوام برم انجام بدم.کاریوتایپ یه آزمایش ژنتیکیه که کوروموزوم ها رو ...

ایشالا که به زودی نتیجه می گیرید خانم گل