2777
2789
پدرومادرت خانواده ات چیکار کردن وای باورم نمیشه چطور شوهرت کجا بود ک همچین غلطی کرد

کل خانواده شوهرم شوهرمو گرفته بودن که برادر شوهرمو نزنه. خانواده ام هیچی فقط میگن صبر کن خدا بزرگه پدرم اوایل داغ بود میگفت برادر شوهر تو هر جا ببینم میزنمش اما الان هیچی

کل خانواده شوهرم شوهرمو گرفته بودن که برادر شوهرمو نزنه. خانواده ام هیچی فقط میگن صبر کن خدا بزرگه پ ...

بابایه من بود میکشتش بخدا

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه خامواده شوهرا بدن ب دل نگیر.من هفته دیگه عروسی خواهرشوهرمه ولی هیچکس بود و نبود من براش مه ...

چرا اینطوری هستن بخدا منم همش ازشون ناراحت میشدم غصه میخوردم انگار کلا مشکل دارن حتی خانواده مادر شوهرم مادر شوهرمو قبول ندارن هیچکس از خانواده اش باهاش ارتباط ندارن

چرا اینطوری هستن بخدا منم همش ازشون ناراحت میشدم غصه میخوردم انگار کلا مشکل دارن حتی خانواده مادر شو ...

چون عقده ای وحسودن با اینکه دختر دارن نمیترسن تو راه دخترشون بیاد ولی خداروشکر میاد

وای شوهر من بود میکشت داداششو.اصلا اجازه نمیده کسی بگه بالا چشمت ابرو ولی بازم بیشعورن ادم نمیشن&nbs ...

شوهرم هم کتکش زد نمیگم نزد ولی حدود 7 یا 8 نفری که باهامون بودن همه شوهر منو گرفته بودن. پیغام فرستاد مادر شوهرم که اگه پدرم و شوهرم به برادر شوهرم دست بزنن ازمون شکایت میکنن.موقعی که این اتفاق افتاد من خواستم برم شکایت کنم اما بابا و مامانم نزاشتن من باردار بودم بچه مم سقط شد داغونم داغون  

میتونی شکایت کنی ازش اعصابم خرد شد بخدا حیف خودتو بچه بی گناهت خدا لعنتش کنه

خیلی واقعا انسان نیستن. موقعی که خونه خودمون بودیم خانواده شوهرم سه بار حتی برام دعا هم کرده بودن گذاشته بودن تو خونه مون و هر بار تو خونه تکانیهای قبل عید پیدا میکردم تو اسباب کشی که داشتم به خونه جدید مون لباس پاره پاره شدمو هم پیدا کردم

شکایتشونو پیش خدا کن ک خدا بزنتش هرچقدم ک شما مقصر بودی بلاخره باردار بودی نباید دست روت بلند میکرد ...

بخدا من هیچی نگفتم سر یه موضوعی با شوهرم لفظی بحث کردن من فقط و فقط گفتم بس کنید همین. 

خیلی واقعا انسان نیستن. موقعی که خونه خودمون بودیم خانواده شوهرم سه بار حتی برام دعا هم کرده بودن گذ ...

هیچ دستی بالاتر از خدا نیست نترس تا خدا نخواد هیچی نمیشه ولی خیلی ظالمن معلومه

بخدا منم دلم از بی محلیاشون بی احترامیاشون خونه فقط میگم خدایا بزار تو کاسه خودشون تابفهمن چقدر سخته ...

نمیدونم چیکار کنم دیشب به مرز جنون رسیدم برگه سونو گرافیمو پیدا کرده بودم حتی دوست داشتم خودمو بکشم