2777
2789

دلم خیلی گرفته جلو فامیل خانواده ام زشت شدم با اینکارشون شک ندارم نه زنگ میزنن نه میان دنبالم برا عروسی وای خدا من بخدا بهشون بی احترامی نکردم نمید نم چرا انقدر منو کم محل میکنن شوهرم میگه از حسودیه

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
نمیدونم چیکار کنم دیشب به مرز جنون رسیدم برگه سونو گرافیمو پیدا کرده بودم حتی دوست داشتم خودمو بکشم

نه حیف خودت نیست با یاد خدا خودتو اروم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم خیلی گرفته جلو فامیل خانواده ام زشت شدم با اینکارشون شک ندارم نه زنگ میزنن نه میان دنبالم برا عر ...

والا بخدا آنهایی که بد هستن عزیزترن نمیدونم چی بگم شانسمونه

نمیدونم یعنی خوب میشم یعنی دوباره اون آدم سابق میشم

برو پیش مشاور خیلی نبینشون ک اعصابت خرد بشه والله خیلی سخته منم بودم عصبی میشدم افسرده میشدم ولی قوی باش گلم اگه خدایی نکرده طوریت بشه راحت جات یه عروس دیگه میارن

برو پیش مشاور خیلی نبینشون ک اعصابت خرد بشه والله خیلی سخته منم بودم عصبی میشدم افسرده میشدم ولی قوی ...

گیر بد آدمهایی افتادم اونها دارن عشق و حالشون و میکنن هر هفته تفریح و الانم خانوادگی رفتن مسافرت 

گیر بد آدمهایی افتادم اونها دارن عشق و حالشون و میکنن هر هفته تفریح و الانم خانوادگی رفتن مسافرت&nbs ...

نترس روز بد اونا هم میرسه انشا الله عزیزم بیخیال ب خدا پناه ببر بفکر خودتو سلامتیت باش سعی کن زود خودتو جمع کنی وگرنه دشمن شاد میشی من زنی سراغ دارم ک خانواده شوهرش روانیش کردن تیمارستانه الان میخوان برا شوهرش زن بگیرن خیلیم خوشحالن بخدا زنه ماه خشکل همه چیز تمام الان گوشه تیمارستانه چون قوی نبود شور زد تا مریض شد

نترس روز بد اونا هم میرسه انشا الله عزیزم بیخیال ب خدا پناه ببر بفکر خودتو سلامتیت باش سعی کن زود خو ...

حال الان منم اینطوریه بیزار از دنیا شدم از همه چی و همه جا بیدارم خیلی حالم بده خودمو چپ ندم تو خونه