2777
2789
عنوان

افسردگی پس از ازدواج گرفتم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 2639 بازدید | 79 پست
به نظر مت طبیعی چون خودمم این جوری بودم ... اما چون تجربش کردم به تو هم الان میگم چی کار کن .... ببی ...

همسرم تابستون ها خونه ست و هفته ای یک روز میره سر کار. خودم فکر میکنم اگه مدت بیشتر توی خونه تنها بودم حسم بهتر میشد.
من صبح تا عصر نیستم و وقتی برمیگردم دلم میخواد خونه نباشه و مثلا بعد یکی دو ساعت بیاد.
نمیدونم شاید دارم پرت و پلا میگم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا افسردگي داري . هر چه زودتر برو يه مشاور خوب وگرنه اگر همين طور پيش بري شوهرت هم دلسرد ميشه و ...

دیشب بهم گفت اذیت میشم که تو اینجوری کسل یه گوشه کز میکنی ..

عززززیزم 😍😍😍🤗😘 خوشبخت باشی انشاالله خوب پس شما تا حدودی دستت اومده انشاالله رو روال میوفتی عزیز ...

مرسی عزیزم همچنین شما😚

من اصلا کارای خونه رو دوس ندارم نمیدونم کی ب خودم میام فقط میدونم ک دلم میخواد برگردم ب دوران عقد😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
نارضایتی هایی دارم اما اینجور نیست که ازش راضی نباشم. اون زبون بازی و خوش سخنی که هر زنی دلش میخواد ...

دقیقا مثل شوهر من اصلا دلبری و محبت کردن بلد نیست.ولی من بهش عادت کردم دیگه. از همین الان برو پیش یه مشاور این بهترین راهه بخدا. من هر روز شوهرمو التماس میکنم بریم مشاوره ولی راضی نمیشه منم تنهایی نمیذاره از خونه بیرون برم.باور کن مشاور بهترین گزینه است برات.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
همسرم تابستون ها خونه ست و هفته ای یک روز میره سر کار. خودم فکر میکنم اگه مدت بیشتر توی خونه تنها بو ...

اره ادم خودش تنها باشه راحت تره ... منم شوهرم ظهر ها میاد برای نهار دو سه ساعتی خونس دوباره میره تا ۱۰‌شب بعدازظهرها خیلی ازادم برای هر جا رفتن و کارام کردن و اینا شما هم حق داری عزیزم ... اما خوب موقت دوباره یکی دو ماه دیکه میره سرکار 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
عزیزم سعی کن زودتر جلو این حالتاتو بگیری احتمالا دلخوری چیزی توخودت نریختی؟؟؟؟

دلخوری از همسر ؟ چرا خب .. یه دلخوری هایی ازش دارم اما این حس و حالم زیاد به اون مربوط نمیشه. بیشتر درونیه. حس میکنم جایی قرار گرفتم که مال من نیست. اون حسی که باید داشته باشم که خونه خودمه و مستقلم و آزادم و شوهر دارم و .. ندارم

مرسی عزیزم همچنین شما😚 من اصلا کارای خونه رو دوس ندارم نمیدونم کی ب خودم میام فقط میدونم ک دلم میخ ...

خوب مسوولیت خیلی بزرگی کار خونه واقعا سخته به شدت سخته اما با دید خوب نگاه کنی خوبه و باحاله 🤣🤣🤣😄

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

عادیه چون به شرایط جدیدعادت نکردی  منم زیادوقت نیست عروسی کردم هنوزم اونجوری که بایدنیستم خیلی بداخلاق شدم شوهرمم میگه چرااینجوری شدی اینجوری نبودی منم هنوز عادت نکردم 

دلخوری از همسر ؟ چرا خب .. یه دلخوری هایی ازش دارم اما این حس و حالم زیاد به اون مربوط نمیشه. بیشتر ...

عزیزم گاهی همین دلخوریا آدمو ازدرون کامل بهم میریزن ها برای خودم پیش اومده سعی کن راجع به حست باهمسرت صحبت کنی

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
دقیقا مثل شوهر من اصلا دلبری و محبت کردن بلد نیست.ولی من بهش عادت کردم دیگه. از همین الان برو پیش یه ...

من قبل ازدواج هم چند جلسه ای رفتم. خوب هم بود. جالبه که شوهر هم از هر جهت آزادم میذاره. یعنی اگه الان بهش بگم بعد از کار میرم بیرون و آخر شب برمیگردم فقط میگه مواظب خودت باش. حتی ممکنه نپرسه کجا میری. 

دلخوری از همسر ؟ چرا خب .. یه دلخوری هایی ازش دارم اما این حس و حالم زیاد به اون مربوط نمیشه. بیشتر ...

ببخشید استارتر جان یه سوال بپرسم. قبلا شکست عشقی نخوردی؟ 

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍