2777
2789
عنوان

افسردگی پس از ازدواج گرفتم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 2639 بازدید | 79 پست

استارتر حالت خیلی خوب درک میکنم ... یه کم بگذره بهتر میشی .... من و شوهرم ماه عسلم نرفتیم از فردای عروسیمون هم رفت سرکار کلا تنها بودم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تنبلی نیست .. تنبلی میشه اینکه خونه بهم ریخته باشه ولی من مرتب نکنم. من این کارا رو میکنم. حتی ...

این حست یعنی از شریک زندگیت راضی نیستی. من خودم وقتی با شوهرم دعوام میشه حالم از خودش و خانواده اش بهم میخوره.خب علتش چیه به نظرت؟آدما خودشونو خوب میشناسن.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
دقیقا منم روزای شیرینی ندارم  هم تنبلم ب شدت هم بی حوصله  هنوز دلم میخواد برگردم خونه ما ...

چند وقته ازدواج کردی ؟

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
اره منم گیجی رو دارم. انگار جایی ام که متعلق به من نیست.. یکم هم با همسرم هنوز مچ نشدیم. البته اون م ...

میگذره عزیزم به مرور زمان همه چی خوب میشه انشاالله 

پس بیکار و تنبل نیستی عزیزم حس و حالت خوب نیست. به قول دوستان یه روانشناس برو کاری که من سالهاست میخوام انجامش بدم و هربار نشده با اینکه همسر بسیار خوبی دارم و هر چی بخوام فراهمه و زندگی آروم و خوبی دارم اما لذت نمیبرم. خونه خریدیم ماشین خریدیم. سرویس نقره ای که دوست داشتم گرفتم اما خوشحالی اصلا. گفتم خب که چی خیلیا نمیتونن اینا رو داشته باشن تو بریز و بپاش. باز غصه خوردم. اما تو ظاهرم نشون نمیدم و خیلی همه فکر میکنن شادم.

کمبود اهن و تیروئید نداری؟

تا یه حدی طبیعیه چون هنوز افسار زندگی دستت نیست و دلت ازادی میخواد

ولی حیفه ها،زندگی به این خوشگلی😍

قراره از چی لذت ببریم مگه؟همش اتفاقای بزرگ؟

همین که یه غذای خوشمزه دونفره بپزی ،عصری بری بیرون چندتا گل بخری،دکور خونه عوض کنی،از اینا هم میشه لذت برد

میشه هم یه گوشه نشیت و فقط گفت نههههه من افسرده ام

خدایا شکرت هزاربار

به نظر مت طبیعی چون خودمم این جوری بودم ... اما چون تجربش کردم به تو هم الان میگم چی کار کن .... ببین یه موزیک برای خودت بزار یا یه فیلم بزار بلند شو برو اشپزخونه سعی کن حس خوبی تو دلت به وسایلات نشون بدی جوری که دوست داری بچینشون یه ذره جابجا کن یه شام خوب بپز لباسات مرتب کن جاشون تغییر بده یه شام و نهار خوب درست کن همسرت اومد ذوق کن سعی کن باهاش حرف بزنی تازه عروسی پاشو لاک بزن ارایش کن بهترین لباست بپوش سعی کن دید تو نسبت به زندگیت عوض کنی رفته رفته قشنگ میوفتی رو روال 

این حست یعنی از شریک زندگیت راضی نیستی. من خودم وقتی با شوهرم دعوام میشه حالم از خودش و خانواده اش ب ...

نارضایتی هایی دارم اما اینجور نیست که ازش راضی نباشم. اون زبون بازی و خوش سخنی که هر زنی دلش میخواد رو نداره اما اونقدر باشخصیت و مهربون و جذابه که نمیشه دوستش نداشت.

دو ماه و ۳ هفته😁

عززززیزم 😍😍😍🤗😘 خوشبخت باشی انشاالله خوب پس شما تا حدودی دستت اومده انشاالله رو روال میوفتی عزیزم کم کم تنبلی رم میزاری کنار منم خونه مادرم هیچ کاری نکردم یهو وارد زندگی شدم خودم همه چی رو یاد گرفتم زندگیم چند ماه بعد رو روال خودش افتاد