2777
2789
عنوان

خانومای آشپز بیاید کمک

452 بازدید | 47 پست

من نمیدونم چرا ماکارانیام خوب نمیشه...کلا غذاهامخوبه بعد اخر پخت ک میخوام بکشم میبینم خمیر شده...درهای قابلمم هم سوراخ دارن ک بخار اضافی خارج بشه....برنجامو ی دقیقه زودتر بردارممغزش خامه سرموقع بردارم خوبه ولی اخر دم کشیدنم کوفته اس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از زر ماکارون استفاده کن 

استفاده میکنم گلم....نمیدونم مشکلم چیه ازقابلممه ینی؟خب این قابلمه درشیشه ایاس ک بخار ازش خارج میشه...ینی باید دم کنی بزارم؟ی بار دم کنی گذاشتم لوبیا پلوم انگار خشک بود

عزیزم ماکارانیتو که میخوای بپزی و آبش کنی اول نذار خوب پخته شه یه کم ازش با چنگال بردار ببین باید از رو چنگال کامل شل نشه رو به پایین باید یه کم سفت باشه بعدم مایع ماکارنیتو به اندازه بریز خودش که دم بکشه اون مقدارسفتی پخته مبشه و به اندازه نرم میشه متوجه شدی چی گفتم؟

برای اینکه بفهمی‌ برنج چقدر باید بجوشه بعد ده دقیقه که قل زد بین دو‌تا انگشتت فشار بده ببین فقط یک دونه باید از وسطش سفت باشه

اگه نباشه اون دونه سفت اون وقت شفته میشه برنج

ماکارونی هم زمان بگیر سر ده دقیقه ابکش کن

بعد ابکش روش آب سرد بریز

دم‌کنی هم حتما بزار در قابلمه 

وقتی داره تو قابلمه میجوشه نزار زیاد بپزه و شل شه 

میگم ک گلم همه این راه ها رو رفتم...کم میزارم میجوشه مغزش خام میمونه....آب مایعمو کم میگیرم ماکارانیم بی رنگ و رو میشه...براهمین اصلا دوست ندارم مهمون بیاد خونم برای ناهارو شام خیلی سختمه ک غذام ایراد بگیرن😭😢😭😢

میگم ک گلم همه این راه ها رو رفتم...کم میزارم میجوشه مغزش خام میمونه....آب مایعمو کم میگیرم ماکارانی ...

اب كه اصلا نبايد داشته باشه مايعت ، رب زياد بريز قشنگ تفت بده خوشرنگ ميشه ماكارانى من زعفرنم ميزنم بهش عالى ميشه

برای اینکه بفهمی‌ برنج چقدر باید بجوشه بعد ده دقیقه که قل زد بین دو‌تا انگشتت فشار بده ببین فقط یک د ...

ده دقیقه خوبه....اخر دم کشیدنم ک میخوام بکشم تو ظرف کوفته میشه میچسبه ب ته قابلمه یا کفقگیرم...۸تا۹دقیقه میزارم میجوشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792