2777
2789
عنوان

بی محلی خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 75 پست
انقدر بده ک چند بار دعوامون انداخته حتی برای یخچال و اینا ک رفتیم انتخاب کنیم خودش تند تند انتخاب می ...

ببین دیاناف جون یه چیزی و خواهرانه بهت میگم اونم اینه تو قراره سالیان سال با اینا چشم تو چشم باشی میدونم سحته ولی سعی کن زود ناراحت نشی و کمی بردبار

کاملا درکت میکنم چون دقیقا مادر شوهرم کارایی کرده که بعد هشت سال هنوز شب عروسیمو نتونستم فراموش کنم ...

منم هروقت رفتم خونشون استرس گرفتم کلا خیلی اذیتم کرده که حتی نمیتونم توصیفشون کنم.تصمیم گرفتم باهاش قطع رابطه کنم عروسیم نخواستم فقط ارامش زندگی مارو بهم نزنه😭😭

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادش خیلی براش مهمن میگه جونمم براشون میدم لازم باشه براشون ميميرم تاحالا این حرفا رو برای دلخوشي ...

همه ی مردا اینو میگن تا عقد هستی این چرت و پرتا رو میگن ولی باور کن جونش برات در میره بری سر زندگیت بیشتر میاد سمت تو بهت قول میدم

خانوادش خیلی براش مهمن میگه جونمم براشون میدم لازم باشه براشون ميميرم تاحالا این حرفا رو برای دلخوشي ...

😢😢🙁

منم هروقت رفتم خونشون استرس گرفتم کلا خیلی اذیتم کرده که حتی نمیتونم توصیفشون کنم.تصمیم گرفتم باهاش ...

اینا یه مشت عقده ای هستن مامان من که اسم مادر شوهرم میاد اول یه سری بد و بیراه بهش میگه😂😂😂😂

ببین دیاناف جون یه چیزی و خواهرانه بهت میگم اونم اینه تو قراره سالیان سال با اینا چشم تو چشم باشی می ...

میدونم واسه همون هیچوقت بهشون بی احترامی نکردم ولی ب  شوهرم میگم یا بعضی وقتا می ریزم تو خودم 

میدونم واسه همون هیچوقت بهشون بی احترامی نکردم ولی ب  شوهرم میگم یا بعضی وقتا می ریزم تو خودم&n ...

شوهرت باور کن سمته تو منتها تا عقد هستین طرف اونا رو میگیره تجربه داشتم که میگم بری سر زندگیت دقیقا برعکس میشه نمیزاره اب تو دلت تکون بخوره

هییییچوقت بد خونواده و مادرشوهرتونو به همسرتون نگییییییینننن هییییچوقت..عصن کاری نکنین که مجبور بشه بین شما یکی و انتخاب کنه یا طرف یکی باشه..هرچی باشه اونا خونوادشن..معمولا تهش زنشونه که بدضربه میخوره..نه خیلی سرد باشین با خونواده شوهر نه خیلی گرم اندازرو رعایت کنین بدشو پیش شوهرتون نگین..بزارین شوهرتون ببینه چقد احترام خونوادشو نگه میدارین..اینجوری هرررچقدم مادرشوهرتون بدباشه یا پیش شوهرتون بدتون رو بگه باز تو چشم شوهرتون شما یه فرشته این..و بیشتراوقات سعی کنین بدون دخالت دادن مرد..مشکلتون رو با مادرشوهر حل کنین..مخصوصا وقتی شوهرتون هست کلی با احترام و قشنگ رفتار کنین تا ببینه..خیلی مهمه جلو شوهرتون چجوری با خونوادش رفتار میکنین همه رفتارتونو زیر نظر داره..انقد خوب و مهربون باشید که جای هیچ حرفی باقی نمونه

اینا یه مشت عقده ای هستن مامان من که اسم مادر شوهرم میاد اول یه سری بد و بیراه بهش میگه😂😂😂😂

واقعا خدااز همچین مادرشوهرایی نگذره

واقعا خدااز همچین مادرشوهرایی نگذره

باور کن هنوزم با اینکه هشت ساله عروسی کردم دست از رفتارای بدش بر نداشته منتها من دیگه الهه ی سابق نیستم همین دیشب انقد کم محلش کردم که باور کن میدونستم داره منفجر میشه بدون خدافظی ازم رفت 😁😁😁😁

هییییچوقت بد خونواده و مادرشوهرتونو به همسرتون نگییییییینننن هییییچوقت..عصن کاری نکنین که مجبور بشه ...

جلو چشم شوهرم سعی میکنم خوب باشم ولی نمیتونم بدشونو نگم اگه نگم ک ميترکم