2777
2789
عنوان

بی محلی خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو چشم شوهرم سعی میکنم خوب باشم ولی نمیتونم بدشونو نگم اگه نگم ک ميترکم

اره میدونم..اگه حوصلشو داشته باشی میتونی بنویسی واقعا نوشتن معجزه میکنه..من خودم چون به هیچکس اعتماد ندارم و اصلا کسیو ندارم باهاش حرف بزنم وقتی ناراحتم تو دفتر یا قسمت یادداشت گوشیم هرررررچیییییی تو دلمه مینویسم هرررچییییی گریمم میکنم راحت و سبک میشم بعد یه مدت هم واسه احتیاط که کسی نبینه میرم پاکش میکنم ولی واقعا اروم میشم..اگه دوس داری یبار امتحان کن خیلی سبک میشی

اره میدونم..اگه حوصلشو داشته باشی میتونی بنویسی واقعا نوشتن معجزه میکنه..من خودم چون به هیچکس اعتماد ...

عالبه این کار .من عمس طرفو میزارم جلوم و فحشش میدم خ خوبه بعضی وقتا ناموسی میدم

عالبه این کار .من عمس طرفو میزارم جلوم و فحشش میدم خ خوبه بعضی وقتا ناموسی میدم

دقیقا😂 والا اینجوری ادم خیالشم راحترهه نه کسی چیزی بهش میگه نه استرس اینو میگیره که طرف بره جایی حرفشو بزنه..خیلی قشنگ ادم خودشو هرجور دوس داره خالی میکنه😁

البته مادر شوهر من خانومه اما پدر شوهرم...

خب پس درکمون نمیکنی من پدر شوهرم فوت کرده ولی مادر شوهر بب لیاقتم رفته زن یه ادمی شده که ارزش حرف زدن در موردش هم نداره فقط یه پسر گذاشته تو دامنش الانم همسرم اینا اون تحفه رو به همه چی رسوندن