2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم ایتجورم چهارشنبه موعدمه دارم ازدرد سینه میمیرم نوکش سفت شده انگار اضافس توبدنم اتقدر سنگین

زیر دلم یه جوریه

پهلوم تیرمیکشه  بیادبی دلپیچه دارم بدون اسهال نمیدونم چمه

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
اولین باره عقب انداختی؟

اولین اقدامم بود . الان ده روزه پریود نشدم بی بی چکم میزنم همش منفیه . نمیدونم چمه . ولی امشب درد سینه و کمر دردو گر گرفتگی دارم یه کم

اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ
عزیززززم ان شاءالله که مامان شدی.دیروز دوست من بعد دوسال تلاش باردارشد .باورش نمیشد.خدا بخواد میشه گ ...

ايشالا كه بشه منم يه سال و نيمه تو اقدامم يه سال دكتراي بي سواد اسيرم كردن بعد فهميديم همسرم واريكوسل داره و عمل كردن و باز ٥ ماه بعد عمل بعد كلي دارو و آمپول ضعيف بود كه بلاخره پيشنهاد اي وي اف دادن من پاشدم رفتم تعران پيش دكتر ميردامادي كه يه ماه پيش بود الانم نوبت ويزيت دوممونه

اولین اقدامم بود . الان ده روزه پریود نشدم بی بی چکم میزنم همش منفیه . نمیدونم چمه . ولی امشب درد سی ...

ان شاءالله که باردارباشی.ولی اوایل اقدام طبیعیه پری عقب جلو میشه 

رحمت داره اماده میشه

خدا جون ممنون   

ايشالا كه بشه منم يه سال و نيمه تو اقدامم يه سال دكتراي بي سواد اسيرم كردن بعد فهميديم همسرم واريكوس ...

.ان شاءالله که خیره گلم.اتفاقا این دوست منم شوهرش اسپرمش ضعیف بوده  تو این دوسال .دیگه این‌اخراش از درمان دست کشیدن  انگار خدا خواست که طبیعی باردارشد

خدا جون ممنون   

.ان شاءالله که خیره گلم.اتفاقا این دوست منم شوهرش اسپرمش ضعیف بوده  تو این دوسال .دیگه این‌اخرا ...

برا من و همسرم كه دارو داد٨٠٠ تومن شد اما خوب موثر باشه اشكال نداره اينهمه هزينه كرديم اينم روش