تغييرات هورموني از كي شروع ميشه و تا كيه ؟ يعني امكان نداره باردار باشم؟!
تغییرات هورمونی علائم شروع پریودی رو هم با خودش میاره.
علائم اولیه پریود و بارداری خیلللی شبیه هم هست
ولی اگه تو دوره های قبلی اینطوری نبوده انشالله مامان شدی
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
برای بارداری حتما باید نوک سینه باشه؟؟؟ من از دیروز کل سینم درد میکنه ولی نوکش نه . ده روز از موعدم گذشته . امروز یه کم پیاده روی کردم الان از کمر درد دارم میمیرم یه کم حالت تهوع و حالت گر گرفتگی دارم . میتونه از علائم بارداری باشه یا حساس شدن نوک سینه نشونه هست ؟؟؟
اندی میگه :
خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ