2777
2789
من دوتا سقط داشتم گفتم احتمال میدیم اینه عمل کردم

اووووووف یه استرس به استرسام اضافه شد 😩وووای خدااااا

دردم داشت پس چرا برای بعضی رحمشون میدوزن تو بارداری من از دکتر پرسیدم گفت روزی ۲۰ نفر مطبم میان رحمشون دو شاخه باردارم هستن ربطی نداره 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووووف یا استرس به استرسام اضافه شد 😩وووای خدااااا دردم داشت پس چرا برای بعضی رحمشون میدوزن تو ب ...

استرس نداشته باش بابا. بعضیا متوجه هم نمیشن دوشاخه بارداری موفقی دارن. من از او رحم دیواره دار بیشعورا بود. تو که دیواره نداره

استرس نداشته باش بابا. بعضیا متوجه هم نمیشن دوشاخه بارداری موفقی دارن. من از او رحم دیواره دار بیشعو ...

عه جدددددی من نمیدونم اخه سونوی رنگی دادم فقط نوشته بود رحم دو شاخ دیواره فک نکنم پس اگه دیواره داشته باشه سخته باردار شدن ؟

الهی خدا نی نی سالم بزاره تو بغلت آمین 💋

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
عه جدددددی من نمیدونم اخه سونوی رنگی دادم فقط نوشته بود رحم دو شاخ دیواره فک نکنم پس اگه دیواره داشت ...

فداتم عزیزم ممنونم انشاا... انشاا... تو هم خدا نینی سالم بده استرسم نداشته باشی ها بچه رو خدا میده حالا یکی قسمتش نیست این وسط شاید صلاحشه. ولی تو غمت نباشه

فداتم عزیزم ممنونم انشاا... انشاا... تو هم خدا نینی سالم بده استرسم نداشته باشی ها بچه رو خدا میده ح ...

خیلی برام دعا کن لطفاااااا حرف خانواده شوهرم بدجوری منو میسوزونه دعا کن خدا یه نی نی سالم بهم بده رو سیاهیش بمونه به زغال خستم دیگه مرسی 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
پایین شکمتم گاهی تیر میکشه و یکم سفت شده؟ 

من اینجوریم الآن. سینه هام متورمن. حالت عادی درد نداره ولی دست بزنم بهشون درد داره. زیر شکمم از دیروز تیر میکشه همش حس میکنم الان خون میاد ازم میرم چک میکنم میبینم خبری نیست. خسته هم هستم خوابمم زیاد شده یه روز شادم یه روز انگار غم همه عالم تو دلمه.

ولی انقدر تو این سایت خوندم از افرادی که علائم بارداری داشتن ولی باردار نبودن به نظرم منم باردار نیستم خیلی هم اضطراب دارم نه به خاطر بارداری ناخودآگاه اضطراب دارم.