2777
2789
عنوان

رقص جلو شوهر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 9966 بازدید | 155 پست
از رقصیدن چه برای شوهر چه مجلس عروسی و ... متنفرم،حس بدی بهم دست میده😒😱😆

منم دوس ندارم تو مهمونیو مجلس.اما خب واسه ی خاننوم لازمه😒😒

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
نزدیک دو ساله ازدواج کردم و تا حالا اصلا براش نرقصیدم شوهرم خیلی اصرار میکنه ولی من روم نمیشه

ب نظرمن خواسته شوهرتو عملی کن.دوس داره خوو😕😕

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میرقصه اما من هیچی بلد نیستم انگار هیچ استعدادی درین زمینه ندارم 

برو کلاس دیگ😕

چ خوب ریلکسی.خوش  بحالت.ادمای بیخیال همیشه موفقن

بیخیال نیستم گلم....میرقصم فضاشادبشه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
بیخیال نیستم گلم....میرقصم فضاشادبشه

منظور خجالت نمیکشی اعتمادت بالاس.این خوبه

منظور خجالت نمیکشی اعتمادت بالاس.این خوبه

همه خودمونی هستن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
به شرطی جنبه شو داشته باشن دیگ 😂😂یه کاری میکنن دفعه بعدی یه قِر هم ندی

اره خب خيلي مهمه عكس العمل شوهر از رقصيدنت

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
همه خودمونی هستن

من جلو مامانمم خجالتی ام واس رقص😐

والا من اصفهانم اینحا هم جوش یکم مذهبیه این کلاسا توش خیلییییییی کمه 😐

اصفهانم مذهبیه؟؟😐 فک میکردم تبریز اونجوریه فقد