2777
2789
عنوان

رقص جلو شوهر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 9966 بازدید | 155 پست
۱۹ نه کلن مخالف رقصم اصن عروسیا جوری تیپ میزنم همه میان گیرمیدن توکه حتی نمیرقصی چرااینقد خوشتیپ میک ...

من وقتی میرقصم حس میکنم هیشکی توجه نمیکنه دارم واس خودم حال میکنم😂😂

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
من وقتی میرقصم حس میکنم هیشکی توجه نمیکنه دارم واس خودم حال میکنم😂😂

خخخخ خوبه ک همین که حال خودتوخوب کنه کافیه😁😁😁😊

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه میرقصم براش💃💃،بخصوص اگه زیاد تلویزیون نگا کنه،ی اهنگ شاد میزارم دقیقا میرم جلو تلویزیون میرقص ...

احسنت ب تو.من عاشق این جور خانومای اهل دلم

راز موفقیتت چیه😁

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
خخخخ خوبه ک همین که حال خودتوخوب کنه کافیه😁😁😁😊

حال مکنم اصطلاح مودبانش بود.راستش خودمم حال نمیکنم.ادمو ب زور مجبور میکنن😣

احسنت ب تو.من عاشق این جور خانومای اهل دلم راز موفقیتت چیه😁

راستش من از بچگی خوب میرقصم،ولی وقتی ک بزرگتر شدم دیگه تو هر مجلسی نمیرقصم،فقط درجه یکا،اونم فقط ی بار ب زور چون خیلی اصرار میکنن،همه انرژیمو برا شوهرم میزارم،اونم خوشش میاد😄😄

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
راستش من از بچگی خوب میرقصم،ولی وقتی ک بزرگتر شدم دیگه تو هر مجلسی نمیرقصم،فقط درجه یکا،اونم فقط ی ب ...

این خجالتو چیکارش کنم😥

این خجالتو چیکارش کنم😥

خب طبیعیه اولش خجالت میکشی،فقط کافیه ی بار برقصی،از دفعه دیگه خجالتم یادت میره،فقط ببینی همسرت با چ شوقی نگات میکنه،خودتم کیف میکنی😄😍

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
من یوقتایی تو مهمونی یا شمالی یا اصلا توماشینی میرقصم ولی تو خونه خندم میگیره جلوش برقصم ک یبار عقد ...

دو نفررو امتحان کن.دنس😁😁

دنس كه نه🙄

ولي خيييلي با اصرار آهنگ ميذاره براش برقصم اوايل خجالت ميكشيدم الان خوبه🙈

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

ما که نداریم 

وقتی فکرشو میکنم کلی خجالت میکشم 🙈🙈😂😂😂

در کل رقصمم خووووبه

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
ب منم یاد بده چطور اینکارو میکنی😁😁خجالت نمیکشیدی از اول؟؟

من واسه فان جلودادشم وبابامم میرقصم....شوهرم باهام میرقصه ولی داداشم همیشه مسخرم میکنه ومیخنده😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
من واسه فان جلودادشم وبابامم میرقصم....شوهرم باهام میرقصه ولی داداشم همیشه مسخرم میکنه ومیخنده😁

چ خوب ریلکسی.خوش  بحالت.ادمای بیخیال همیشه موفقن