2777
2789
عنوان

رقص جلو شوهر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 9966 بازدید | 155 پست

شوهرم خیلی میرقصه همیشه هم به من میگه بیا برقصیم اما من روم نمیشه از خجالت دست و پام سنگ میشه راه رفتنم یادم میره 😢 خیلی بده اینجوری 

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو تو با اين همه خيالپردازي بعدها ممكنه خيلي تو ذوقت بخوره انقد خيالپردازي نكن راجع ب زندگي مشترك ...

ب خدا ب خاطر همین فک کنم ازدواج نکنم ب نفعمه😁😁😂

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
اره خيلي خوبه.!!! اكثر اوقات ميگم نميخواي شاباش بدي اونم پاميشه و ميده😍😍😍

چند ميده؟

مزنه! مظنه ! مذنه! بازار رقص برا شوهر چند هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
این چیزا مال تو فیلمای خرم سلطان ایناس آدم با همسرش می گه می خنده ‌ صمیمی و خوشند شیطونی و عش ...

😂😂😂 انگورو خوب اومدیا

بابا چ اشکالی داره زندگی مث فیلما قشنگ باشه😃

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
شوهرم خیلی میرقصه همیشه هم به من میگه بیا برقصیم اما من روم نمیشه از خجالت دست و پام سنگ میشه راه رف ...

بعضیا خیلی واسه شوهرشون پروعن و دلبر😐 دوس دارم از اون زنا باشم.امااا کم روام😣

بعضیا خیلی واسه شوهرشون پروعن و دلبر😐 دوس دارم از اون زنا باشم.امااا کم روام😣

من فقط تو رقص کم رو ام  😐

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
من فقط تو رقص کم رو ام  😐

تمرین کن رو اونم.ب نظر من ک اکثر مردا دوس دارن زنشون عشوه گر باشه😁

از خود تعریف نباشه خیلی قشنگ میرقصم البته همه میگن😁یه بار حموم بود نامزدم منم جلو تیوی داشتم با اهن ...

خارجکیم میرقصی.ایول بابا😑

وااایی خدا 

دس رو دلم نذار ک خییییییینه

شوهر من تو خیالاتش همیشه این هس که واسش برقصم و .....

بنده خدا هر سری میگه یه بهونه میارم😂😂

دییگه اولتیماتوم داده بهم خیلی وقت ندارم😮😮

خدا رحم کنه بهم....حس میکنم خیلی ضایس اینجوری😂😂😂😂

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
باهم رقصیدن و دوست دارم نه اون بشینه دست بزنه چشماش از حدقه بزنه بیرون منم باسنمو بچرخونم😂😷😋

🤣 فک کن نیششم باز کنه.سرشم تکون بده.خخ

منم دو نفررو خیلی دوس دارم ن در حد تانگو .از همون معمولیا ک میچسبن ب هم الکی تکون میخورن با ی موزیک لایت😁

😱

هن؟😩

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏