2777
2789
عنوان

رقص جلو شوهر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 9966 بازدید | 155 پست
اخی خوب کاری میکنی عزیزم...ن خیلیم فاصله نداره همه چی بستگی ب خود ادما داره  بعضی وقتا غروره ک ...

خب آخه تو فیلماهم همینطوره😍رمانتیک تر هم هست تازه😍خب خانما دوست دارن نازشون خریدار داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی خوب کاری میکنی عزیزم...ن خیلیم فاصله نداره همه چی بستگی ب خود ادما داره  بعضی وقتا غروره ک ...

غرور واسه شوهر اخه؟؟زن باس قری باشه از اون شیطونا ک دل شوهر غش ضعف بره واسش😁 مردا از زنای کسل و بی ذوق خوششون نمیاااد ک

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
پس آدم به چه امیدی ازدواج کنه..ما مجردا ذوق وامید به آینده نداشته باشیم؟

اخه تا اين حد ريز شدن ب مسايل زندگي و خيالپردازي ممكنه بزنه تو ذوق

مثلا از الان داره تصور ميكنه ك حتما با شوهرش برقصه

يا مثلا شوهرش ازش بخاد ك براش برقصه

در حالي ك ممكنه اين موضوع اصلا براي شوهر اينده اهميتي نداشته باشه

همه چيز زندگي هم خوب باشه شوهر هم ادم خوبي باشه اما اين موضوع براش اهميتي نداره بعد اينا تو دل استارتر يا افراد مشابه ايشون مي مونه ميشه ي موضوع ك باعث نارضايتي ناخاسته ميشه

من با توجه ب شناختم از استارتر ميگم اينو

ك بارها تاپيكهاي مختلفي زده با همين تصورات

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خب آخه تو فیلماهم همینطوره😍رمانتیک تر هم هست تازه😍خب خانما دوست دارن نازشون خریدار داشته باشه

من عاشق رمانتیک بازیم اصن😫 تو فیلما میبنم دلم ضعف میره.ای بابااااا🙄

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

منم خجالت میکشم خدایی 

اونم یبار گف گفم ن دگ بندع خدا چیزی نگف

خوشم نمیاد

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
اخه تا اين حد ريز شدن ب مسايل زندگي و خيالپردازي ممكنه بزنه تو ذوق مثلا از الان داره تصور ميكنه ك ح ...

استارتر شوهر نداره.اما چندساله بی اف داره.اخلاقاتش دستمه😁😊😊.فعلا اونو شوهر گذاشتم تا ببینم خدا چی میخواد😁

آقا بیا دیگه فیلم رمانتیک نبینیم..آخرش میترسم یه روزی بخوره تو ذوقم بقول مریم زیبا جون

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

میدونم منم اوایل همین فکرارو میکردم و مثلا وقتی مساله ای پیش میومد ک شوهرم نمیدونست ناراحتم فقط باهاش قهر میکردم اون بنده خدام از همه جا بیخبر هی میپرسید چیشده من میگفتم هیچی (تو دلم میگفتم ینی واقعا نمیدونی چیشده؟؟؟!!!) ولی واقعا مردا اینجورین ک باید اگه ناراحتی بهشون رک بگی...خلاصه بعد ی مدت ب شوهرم گفتم من دوس دارم وقتی قهر میکنم نازمو بکشی اونم گف ناز کردن ک فقط ب قهر کردن نیست ناز کردن ب عشوه گریه...

از اون ب بعد دیگه هیچوقت باهاش قهر نکردم اگه ناراحت شدم تو اولین فرصت مناسب بهش گفتم و جواب خوبی هم گرفتم حتی گاهی اوقات بحثم کردیم اما بحثمون سازنده بوده....عوضش همیشه ب فکر شاد کردن رابطمون و شیطنت و عشوه میباشم😊