2777
2789
عنوان

رقص جلو شوهر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 9972 بازدید | 155 پست

من هروقت یه پولی داخل جیب شوهرم ببینم زودمیرقصم اون پولم برمیدارم میگم اینم شاباشم،تازه اصلن رقصیدن بلدنیستم توی عروسیاهم نمیرقصم ..یبارم آهنگ جدیدزده بودم گوشیم رفتم قایمکی باهدفون رقصیدم اومددیدخندید😄😄

وااایی خدا  دس رو دلم نذار ک خییییییینه شوهر من تو خیالاتش همیشه این هس که واسش برقصم و ..... ...

حالا ک خودش درخواست میده تو دیگ حتما باید برقصی😁

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ک خودش درخواست میده تو دیگ حتما باید برقصی😁

نمیدونم چرا تو عروسی میرقصم ولی جلو شوهرم نمیتونم😑😂

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
نمیدونم چرا تو عروسی میرقصم ولی جلو شوهرم نمیتونم😑😂

خونرو نیمه تاریک کن شاید اونجور راحتر بودی😁😁

چند وقته ازدواجیدی؟؟

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
پس رویاهای عشقولانه داری😂😂😂منم مجردم..ما مجردا به چه چیزایی که فکر نمیکنیم😂😂😍

کلا دوس دارم واسه ایندم تجربه کسب کنم😋 اما زندگیای واقعی از تصورات فاصله دارن انگار..

خونرو نیمه تاریک کن شاید اونجور راحتر بودی😁😁 چند وقته ازدواجیدی؟؟

لامصب انگار دست و پام قفل میشه😣

یک سال و نیمه...حداقل ماهی یبارو شوهرم گفته منم پیچوندم😥😥

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
لامصب انگار دست و پام قفل میشه😣 یک سال و نیمه...حداقل ماهی یبارو شوهرم گفته منم پیچوندم😥😥

واااه.بالاخره ک باید انجام بدی.حسرت ب دل نمونه😁

همین امشب با ی قر ریز شروع کن.تو میتونی😁

واااه.بالاخره ک باید انجام بدی.حسرت ب دل نمونه😁 همین امشب با ی قر ریز شروع کن.تو میتونی😁

نه تا گیر نده منم چیزی نمیگم...یه شبم دیرتر غنیمته😂😂

کلا دوس دارم واسه ایندم تجربه کسب کنم😋 اما زندگیای واقعی از تصورات فاصله دارن انگار..

اخی خوب کاری میکنی عزیزم...ن خیلیم فاصله نداره همه چی بستگی ب خود ادما داره 

بعضی وقتا غروره ک باعث میشه زندگیا سرد و خشک بشه 

هرکی منتظره اون یکی پا پیش بزاره برا محبت و شیطنت و مسخره بازی

مخصوصا ما خانوما فک میکنیم همش باید خودمونو سنگین و رنگین بگیریم تا شوهرامون بیفتن ب دست و پامون

😆 من واسه دل خودمم باشه میرقصم ولی دوس دارم شوهر هم اهلش باشه حس و حال ادم نمی میره

😐نکته باردار نیستم 

نکته مجردم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420