2777
2789
عنوان

سونوگرافی خوب در اصفهان

51083 بازدید | 63 پست

سلام خانوما

کسی سونوگرافی آراد توی بزرگمهر یا سونوگرافی نفیس شیخ صدوق رفته؟

کدوم بهتره؟

واسه سونو آنومالی میخوام وقت بگیرم

خدایا دوست دارم  

افرین منم میخوام بدونم چن روز دیگ میخوام برم اصفهان خونه بابام میخوام اونجا برم سونو انومالی 

سونو خیلی خوب تو اصفهان یا فولاد شهر معرفی کنید ک تشخیص جنسیتش هم حرف نداشته باشه

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ان تي رو رفتم مريم سجادي فر سر دروازه شيراز خوب بود راضي بودم

احتياط كار هم كه عاليه كه زنگ بزنم ببينم وقت ميده منم چندروز ديگه بايد برم

ولي عزيزم تو اين سن جنسيت رو خيلي راحت ميفهمن اصلا نياز به عالي بودن نداره منم رفتم دو سه روز پيش وسط پاشو قشنگ معلوم بود 😍

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
کجای اصفهانه ادرسشو میگی ؟  من خانوادم فولاد شهرن   راضی بودی؟ جنسیت رو تشخیص داد

خیابان توحید بود ولی جنسیت را تشخیص نداد فکر کنم این دوتا سونو بهتر باشه اراد و نفیس

خدایا دوست دارم  
من ان تي رو رفتم مريم يجازي فر سر دروازه شيراز خوب بود راضي بودم احتياط كار هم كه عاليه كه زنگ بزنم ...

ممنون عزیزم

اره جنسیت که معلوم میشه ولی چیزای دیگه را هم میخوام دقیق بگه

خدایا دوست دارم