2777
2789
عنوان

سونوگرافی خوب در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 51085 بازدید | 63 پست
بسلامتي عزيزم سونو شفا خيابان شيخ صدوق شرقي سونو آنومالي با طول سرويكس ١٢٠ ميگيره  چقدر انصاف ...

شما اينجا ميخاي بري خوبه؟

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
بسلامتي عزيزم سونو شفا خيابان شيخ صدوق شرقي سونو آنومالي با طول سرويكس ١٢٠ ميگيره  چقدر انصاف ...

منً الان زنگ زدم به همين شفا گفت يه ٢٠٠ و خورده اي تا ٣٠٠همراهتون باشه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دوست من همين ديروز رفت ١٢٠ تومن داد😳😐

من زنگ زدم سونوگرافي و راديولوژي شفا تو شيخ صدوق گفت ١٥٠ت انومالي با سرويكس ٢٠٠و خورده اي منم گفتم مرسي و قطع كردم☹️

شايد دفترچش چيز ديگه ايه من تأمين اجتماعي

سلام مامان های گل.

من سونوی غربالگری اول و دومم رو هر دو به توصیه پزشکم رفتم سونوگرافی آرمان دکتر اعتزازیان که تو نی نی سایت هم چند بار تعریفشون رو دیدم. تو خیابان بزرگمهره ساختمان آمیتیس (اگه اشتباه نکنم). خیلییییی دقیق بررسی میکنه، برای nt بچم خوب نخوابیده بود چند بار رفتم شیرینی خوردم و دکتر با حوصله و خوش اخلاق کلی وقت گذاشت.

همسرم هم هر دو سری راه داد اومد تو. همه جاهای بچم هم نشون داد و صدا قلبش هم گذاشت ما هم با مبایل فیلم گرفتیم :)

خلاصه که هم خیلی دقیق و با حوصله ست و وقت میذاره هم خیلی خوش اخلاق

استارتر سونو ان تی کجا رفتی؟

عزیزم سونو ان تی برو مهدیه ... هم هزینه هاش خیلی کمه هم تشخیصش خوبه ، من همیشه میرم اونجا سونو ان تی شد ۶۰ تومن آزمایشم هم ۶۱ خیلی خکب وقت گذاشت برام و صدای قلبشم شنیدم ... فقط تنها بدیش این بود ک اجازه نداشتی همراه ببری داخل باید خودت تنها میرفتی داخل اتاق