2777
2789

سلام دوستان،هفته ،31بارداری م ،تا الان یک قوطی خوردم تا چند تا میشه خورد و صرری نداره،بچه م وزنش خیلی کمه

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
دکتر بهت گفته بخوری ؟ یا خودت ؟

دکتر بهم داده هفته قبل. ولی تموم شده میخام بازم بخرم اخه رنگ و روم بهتر شده خیلی زرد و زار بودم ویار شدید دارم دیابت دارم غذا زیاد نمیخورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرمن نخور من ماهی سه قوطی میخوردم اصلا بیشتر از حد معمول نشد هیچ دچارحساسیتم شد 

تو یه تاپیکی خانمی گفت بچش دچار حساسیت شده از هر صد جنین ممکنه یکی دچار بشه من گوش ندادم گفتم من جزو اون صد نفرم که نمیشه اما شد و بچم حساسیت داره 

سویق گندم بخور وزن میگیره

گردو وانجیر وبادام وبادام زمینی وکشمش 

چیه پولتو به لیدی میل میدی

حلوااردو وشیره وعسل وروغن شحم گاو هم تورشدش کمک می‌کنه

اصلا روغن پالم وذرت روکلا حذف کن و به جاش کنجد وشحم گاوی جایگزین کنید

بانمک دریا

همیشه ۱۸ساله هستم  
دکتر بهم داده هفته قبل. ولی تموم شده میخام بازم بخرم اخه رنگ و روم بهتر شده خیلی زرد و زار بودم ویار ...

الانم ویار داری؟ پودر حالتو خراب نمیکنه.منم ویارم شدیده.همش در حال استفراغ م

بنظرمن نخور من ماهی سه قوطی میخوردم اصلا بیشتر از حد معمول نشد هیچ دچارحساسیتم شد  تو یه تاپیک ...

چه طعمی رو خوردی؟بچه ت چندکیلو دنیا اومد؟

آخی عزیزم . مگه وزن بچت چند بوده که بهت داد تو چه هفته ای ؟

تو سی هفته 1100هست بچه م. لعنتی دیابت بارداری منو کشت ،،،دکتر بهم رزیم غذایی داده وحشتناکه ....چیزی نمیشه بخورم قندم میزنه بالا ،،،خودمم خیلی ناراحتم

سویق گندم بخور وزن میگیره گردو وانجیر وبادام وبادام زمینی وکشمش  چیه پولتو به لیدی میل میدی ...

ببخشید سویق گندم چیه ،؟

منم سر پسرم خوردم پسرم حساسیت گرفت اما الان پروتئین وی ام گرفتم خیلی بهتره

پروتئین وی ام برای وزن گیری جنین میخوری؟

تو سی هفته 1100هست بچه م. لعنتی دیابت بارداری منو کشت ،،،دکتر بهم رزیم غذایی داده وحشتناکه ....چیزی ...

اشکالی نداره بچه خودش وزن طبیعی خودشو میگیره نگران نباش دیگه بچه آوردن این سختیارو هم داره باید تحمل کرد