2777
2789
عنوان

مصرف پودر لیدی میل در بارداری تا چند قوطی مجازه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13848 بازدید | 44 پست
راستی سونو دور ران و بقیه قسمتهای بچه ات رو چطور گفت رشدشون رو؟ایا 32هفته رو نشون میدن ،،،واسم بنویس ...

کمتر بود متاسفانه 😢😢😢

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام الان دیگه نی نی تون دنیا اومده ایا لیدی میل تاثیر داشت با چ وزنی بدنیا اومد

سلام ارهذعزیزم خیلی تاثیر داشت بچه م نهصد گرم بود تو دوماه نزدیک سه شد

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
سلام گلم بچت حساسیت نگرفت با این‌پودر لیدی میل؟

منم می خوردم بچم هیچیش نشد. البته در کنار خیلی چیزای دیگه مصرف کردم و مطمئن نمی تونم بگم فقط تاثیر اون بوده ولی مثلا میدونم اوایل زایمانم خ شیر داشتم که به خاطر لیدی میل بود

منم می خوردم بچم هیچیش نشد. البته در کنار خیلی چیزای دیگه مصرف کردم و مطمئن نمی تونم بگم فقط تاثیر ا ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت.من الان هفته ۳۵هستم هفته ۳۱ رفتم سونو گفت وزنش ۱۷۰۰...نمیدونم الان چقدر شده.شکمم که خیلی کوچیکه.شما چندتا قوطی خوردین؟از چندهفته خوردی گلم؟

ممنون عزیزم بابت راهنماییت.من الان هفته ۳۵هستم هفته ۳۱ رفتم سونو گفت وزنش ۱۷۰۰...نمیدونم الان چقدر ش ...

عزیزم فک نکنم وزن نی نیت کم باشه. دختر من هفته ۳۳ ۱۲۰۰ بود😂 . روی قوطیش مقدار مجاز مصرفش نوشته من طبق همون مصرف میکردم. طعم کاکائوش برای من بهتر بود. بادام درختی خام و کباب هم عالیه. من روزی یه کاسه بادام می خوردم انقدر که فکم درد میگرفت. فک کنم هفته ۳۷ آخراش گفت وزنش شده ۲۵۰۰ دیگه ول کردم. هر از گاهی خوردم که وزن تولدش شد ۳ کیلو. فک کنم ادامه میدادم خ زیاد میشد. اگه وزن نی نی تو رنج نرماله خودتو اذیت نکن همون هر از گاهی کفایت میکنه بالاخره دنیا میاد انشالله خودش تپلی میشه😍

ممنون عزیزم بابت راهنماییت.من الان هفته ۳۵هستم هفته ۳۱ رفتم سونو گفت وزنش ۱۷۰۰...نمیدونم الان چقدر ش ...

به شکمت نگاه نکن اون که سونو میگه مهمه. بهتر که کوچک باشه نه مثل من سرکار رسوام میکنه انقدر گندس😂 شکم من اتفاقا خیلیم بزرگ بود ولی نی نی فسقله 😅

عزیزم فک نکنم وزن نی نیت کم باشه. دختر من هفته ۳۳ ۱۲۰۰ بود😂 . روی قوطیش مقدار مجاز مصرفش نوشته من ط ...

الهی عزیزم من که دکترم گفت نخور چون وزنش نرماله من خودمم میترسم بخورم میگم اگه جزء اون یه درصد که الرژی میگیرن بشه چی!؟من متاسفانه الان خیلی بی اشتهام برعکس سه ماهه دوم.واسه همین نگرانم رشد نکنه.دقیقا منم سر پسراولم شکمم خیلی بزرگ بود ولی فسقلی ۲۸۵۰دنیاداومد ۳۷هفته😁 

به شکمت نگاه نکن اون که سونو میگه مهمه. بهتر که کوچک باشه نه مثل من سرکار رسوام میکنه انقدر گندس😂 ش ...

کاااااملا خودم تو این شرایط بودم میفهمم چی میگی😁😁😁😬😬😬من سر اولی ۲۹کیلو اضاف کردم به خیال خودم قرار بود رستم بزام😐ولی دومی تا الان که هفته ۳۵هستم ۷کیلو اضاف کردم فقط

الهی عزیزم من که دکترم گفت نخور چون وزنش نرماله من خودمم میترسم بخورم میگم اگه جزء اون یه درصد که ال ...

پس نخور . همون مواد غذایی سالم رو خوب بخوری کافیه. من دیگه چاره ای نداشتم انقدر میترسیدم از بچه یک کیلویی که همه تلاشمو کردم و خداروشکر جواب داد. حالا شما تا وقتی همه چی نرماله خودتو اذیت نکن. مزشم زیاد جالب نیس مث شیرکاکائو که توش نمک بریزیه😂. 

کاااااملا خودم تو این شرایط بودم میفهمم چی میگی😁😁😁😬😬😬من سر اولی ۲۹کیلو اضاف کردم به خیال خودم ...

بهتر،هرچی سبک تر باشی بهتره به نظر من😄. انشالله دومی سالم و تپلی بیاد بغلت.