2777
2789
عنوان

مصرف پودر لیدی میل در بارداری تا چند قوطی مجازه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13848 بازدید | 44 پست
پروتئین وی ام برای وزن گیری جنین میخوری؟

بله ... تاثیرش بیشتره و فقط ویتامین و پروتئین داره

اما لیدی میل پالم داره 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قند که نداره ؟

نه عزیزم ....

یه جعبه کوچیکه داخلش ده تا بسته داره

همه داروخانه ها دارن

۲۳ تومن

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
امکانش هست واسم یک عکس از قوطیش بذاری؟

با گوشی نمیتونم عکس بفرستم

تو گوگل سرچ کنی عکساش میاد

از وقتی خوردی وزن بچه ت تغییر کرده؟

من هفته ۲۷ رفتم ۱۴۵۰ بود دیروز دکترم گفت رحمت در حد ۲۸ هفته مونده منم رفتم سونو هفته ۳۲ هستم اما وزن جنین اضافه نشده همون مونده واسه همین دیشب خریدم تازه شروع کردم

انشاالله نی نی سالم باشه نگرانم ۵ هفته هیچ وزنی نگرفته

من هفته ۲۷ رفتم ۱۴۵۰ بود دیروز دکترم گفت رحمت در حد ۲۸ هفته مونده منم رفتم سونو هفته ۳۲ هستم اما وزن ...

ولی وزنی که تا هفته 27هم گرفته زیاد بوده ... من بچه م هفته 27که رفتم940بود هفته سی که رفتم 1100،دکتر منم گفت دو هفته فقط 100گرم وزن گرفته ،کمه و لیدی میل داد 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
من هفته ۲۷ رفتم ۱۴۵۰ بود دیروز دکترم گفت رحمت در حد ۲۸ هفته مونده منم رفتم سونو هفته ۳۲ هستم اما وزن ...

واست وضعیت خونرسانی به جفت و بند نافرو هم چک کرد سونو ؟

راستی سونو دور ران و بقیه قسمتهای بچه ات رو چطور گفت رشدشون رو؟ایا 32هفته رو نشون میدن ،،،واسم بنویس،نگران هم نباش

واست وضعیت خونرسانی به جفت و بند نافرو هم چک کرد سونو ؟

نه اون دو هفته دیگه میرم انشاالله بهتر بشه