مهسا_خرداد مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 525 عنوان كمكم كنين ، استرس دارم خيلي ، نوك سينه هام دردش اروم نميشه | مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 39 پست ميشه بگين از علايماتون 1397/04/29 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسا_خرداد مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 525 توکل به خدا. امیدت از دست نده انشالله همین روزا خوشحال میشی شما بارداري خدا صداتو زود ميشنوه من ٥ مرداد دوباره وقت ويزيت دكتر دارم تهران ميردامادي خودمم شهرستانم
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 شما بارداري خدا صداتو زود ميشنوه من ٥ مرداد دوباره وقت ويزيت دكتر دارم تهران ميردامادي خودمم شهرستان ... قربون خدا برم هیچکی ناامید نمیکنهباتمام وجودم دعا میکنم پنج مرداد نیاز نباشه بری دکتر چون تست زدی و مثبت بوده بجای دکتر رفتن بری آزمایش خون بارداری بدی 😗😗الهی آمین خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
مهسا_خرداد مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 525 قربون خدا برم هیچکی ناامید نمیکنه باتمام وجودم دعا میکنم پنج مرداد نیاز نباشه بری دکتر چون تست زدی ... واي ممنونم خدا ايشالا ني ني تونو صحيح و سالم و پربركت بده بغلت
giisoo_kamand عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 1292 ايشالا خدا از دهنتون بشنوه من كه خيلي خسته شدم ایشاله بیای خبرایه خوب بهمون بدی... الهی آآآمین
مهسا_خرداد مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 525 ایشاله بیای خبرایه خوب بهمون بدی... الهی آآآمین ايشالا
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 واي ممنونم خدا ايشالا ني ني تونو صحيح و سالم و پربركت بده بغلت مرسی عزیزم همچنین نی نی شما ک بزودی میای خبر خوشش رو میدیحتما بیا منو ریپلای کن وقتی تست زدی خیلی خوشحال میشم بیای خبر خوش بارداریت رو بدی خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
مهسا_خرداد مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 525 مرسی عزیزم همچنین نی نی شما ک بزودی میای خبر خوشش رو میدی حتما بیا منو ریپلای کن وقتی تست زدی خیلی ... ايشالا با خبر خوش ميام پيشتون
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 ايشالا با خبر خوش ميام پيشتون انشالله خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷