2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورت هم ممکنه گزگز کنه؟

نه عزیزم ممکنه مور مور شدن صورتت هیستریک باشه برا من پیش اومده تا جایی که پاشدم رفتم بیمارستان دیسک و آرتروز گردن بی حسی گز گز و مور مور شدن دستها و آرنجه درد به شانه ها میزنه و پشت گردن درد  میگیره 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
نه عزیزم ممکنه مور مور شدن صورتت هیستریک باشه برا من پیش اومده تا جایی که پاشدم رفتم بیمارستان دیسک ...

ممنون گلم یه بنده خدایی قبلا رفته دکتر با عکس ساده گفتن مهره های گردنت التهاب داره حالا بعد یک سال گزگز بدن و صورت داره نگرانه میگه نکنه آرتروز نیست و ام اس باشه هیستریک جه جوریه؟

جانم فدای آن پیر فرزانه
ممنون گلم یه بنده خدایی قبلا رفته دکتر با عکس ساده گفتن مهره های گردنت التهاب داره حالا بعد یک سال گ ...

بیشتر تلقین خودشه ذهنش اونقدر درگیره مسئله هست که صورتش گز گز میشه انشالله که طوریشون نیست 

گزگز صورت هیستریک براتون پیش اومده؟

بله برا من گز گز  کل بدن بود اونقدر نگران شدم که صورتم هم مور مور میشد یا کرخت میشد برا ام اس ام ار ای دادم خدارو شکر سالم بود بیشتر علتش استرس بود هنوز هم گاه گدار میاد سراغم ولی  بهش اهمیت نمیدم 

عزیزم خیلی لطف کردی بهش گفتم آرومتر شد ممنونم

خواهش میکنم عزبزم اینو هم بگو اینجور مشکلات بیشتر ذهن خودت بزرگش میکنه اگه دکتر رفته بهتر تو فکر درمانش باشه نه اینکه فکرش به همه مریضیهای بد بره انشالله هر چه زودتر خوب میشن .

خواهش میکنم عزبزم اینو هم بگو اینجور مشکلات بیشتر ذهن خودت بزرگش میکنه اگه دکتر رفته بهتر تو فکر درم ...

انشاءالله خدا همه ی مریضهارو لباس عافیت بپوشونه بله کاملا حق با شماست راستی نمیدونستم آرتروز گردن چنین علائمی داره بازم ممنون

جانم فدای آن پیر فرزانه