2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت رو خوندین؟ نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 78 پست
چرا با جنس مخالف درد دل کنه؟با حرفات مخالفم

نمیگم با جنس مخالف درد دل کنه ولی نیاز زن به شنیده شدنه همینی که مردش بلد نیست! خیلیها رفتن برای حرف زدن و مشاوره گرفتن ولی به همون مشاور معتاد شدن! کاش آقایون قبل ازدواج به شناخت درستی برسن از زن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من زود ازدواج کردم تجربه هیچی نکزدم وقتی فهمیدم تو خونه شوهر بودم همیشه حسرت عشق داشتم

عشق به نرسیدنش عشقه. چون فقط وقتی طرف رو میشناسی که بری زیر یک سقف. افلاطون میگه ازدواج یعنی قبرستان عشق!!! مگر اینکه مرد و زن از جنس ،نیاز،خواسته های هم خبر داشته باشن و بعد ازدواج تلاش کنن برای گرمی زندگیشون

عشق بعد از ازدواج می مونه بعد از بچه دار شدن نابود میشه

اینم بخاطر نشناختن طرفه. از قبل کینه داری انگار. بدیهای همسرت بیشتر میاد جلوی چشمت(حتی اگه یه کوچولو بد باشه) میری عشقتو نثار بچه ات میکنی ) و این باعث میشه هی دورتر شی. 

محافظت از عشق دو طرفه اس. توی ایران زنها باید تلاش کنن ولی آقایون چون شناختی ندارن و فکر میکنن همه م ...

خوب آره زحمت داره.

اما نسخه ای که برای همه بپیچیم که عشق از بین میره درست نیست.

خانم هایی هم هستن که از عشقشون محافظت نمیکنن.حتی با سعی همسراشون و عشقشون به بیراهه میره

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خوب آره زحمت داره. اما نسخه ای که برای همه بپیچیم که عشق از بین میره درست نیست. خانم هایی هم هستن ...

بله همون اول گفتم خانومها و آقایون ناوارد که ازدواج میکنن چون باید بکنن بدون هیچ شناختی(منظورم شناخت اخلاقیات و خانواده و اینا نیست) منظورم شناخت روحیه، گرمی سردی مزاج، نیازها، و خواسته های یک آدمه(چه زن چه مرد) اونوقت همین باعث میشه زن خودشونو مثل مامان شصت ساله خودشون ببینن با اون نیازها!!! یا اصلا توجه نکنن(در مورد آقایون میگم، چون قضیه ی اینکه آقا بیشتر زن رو درک نکنه مثلا 60-70 درصده و قضیه اینکه زن مرد رو درک نکنه و تلاش نکنه برای زندگیش(حتی بدون شناخت از جنس مرد) 30-40 درصده

مطمئنا میشه منظورم اینه که در تفکرات همه چنین چیزی است ولی خیلیا اجازه بروز چنین رفتاری رو نمی دن

بله اعتقادات، خانواده، شرم ،ترس از آبرو باعث میشه بروزش ندن ولی توی دلشون یه چیزی مثل موریانه داره خورده میشه که در طلب محبت و عشقه. من خودم گاهی وقتی به 18سالگیم فکر میکنم دوست دارم دوباره تجربه اش کنم. اون نیاز به عشق واقعا درونم جیز جیز میکنه ولی مجبورم بگذرم. ولی ممکنه یک.خانوم دیگه انقدر از محبت همسرش اشباع شده باشه که اصلا فکر به دوران مجردی و دوستی و عشق قبل ازدواج نکنه چه برسه بعد ازدواج!

خلاصه که کاشکی مردها وومیدونستن زنها میدونستن غفلت از زندگی یعنی سردی، یعنی دوست نداشته شدن، یعنی قهر، یعنی اختلاف، یعنی خیانت!!! کاش مردها گوشی برای شنیدن داشتن. کاشکی نیازهای دیده شدن زن رو، تعریف کردن و محبت شنیدن زن رو جدی میگرفتن. کاش میدونستن همین روز جمعه اگه به خانومشون بگن آماده شو بریم قدم بزنیم یعنی کلی محبت به زن کردن و زن اینو میفهمه.

اینم بخاطر نشناختن طرفه. از قبل کینه داری انگار. بدیهای همسرت بیشتر میاد جلوی چشمت(حتی اگه یه کوچولو ...

ما چون کمک نداریم، خستگیه بچه داری باعث میشه اذیت بشیم و دیگه حوصله همو نداریم

وگرنه خیلی لیلی و مجنون بودیم

استاتر من یه دوستی دارم که دقیقن مشکلات رو داشت وخیلی تنها بود شانس بدش یه ادپ گرگ وحقه باز به تورش ...

خب اگه همین تجربه رو تو مجردی داشت هیچوقت این ریسکو تو متاهلی نمیکرد 

من خودم تو ۲۷ ازدواج کردم همه مدل آدم تو دانشگاه و سره کار و جامعه دیدم و فهمیدم آدما از دور خوبن وقتی باهاشون وارده رابطه میشی و جلو میری چهره وافعیشونو نشون میدن 

بعد از ازدواج هم سخت ترین مشکلاتو پشته سر گذاشتم اما خیانت نکردم چون ته روابطه خارج از چهارچوبو میدونستم به کجا ختم میشه، اما اگر بدونه تجربه وارده زندگی میشدم شاید بارها خطا کرده بودم

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
بله منظور منم همینه، برعکس تفکر خیلیا رابطه ها اول بخاطر س ک س بوجود نمیان. بخاطر کمبود محبته. من را ...

شاید اولش هیچکدوم از طرفین به س ک س فکر نکنن اما ناخودآگاه پیش میاد چون ذاته انسان و غریزه انسان میطلبه 

پس اگه هر کس به این باور برسه هیچوقت وارده رابطه ای نمیشه چون ۹۹ درصد این روابط به جاهای خوبی ختم نمیشه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب