2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت رو خوندین؟ نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 78 پست
استاتر من یه دوستی دارم که دقیقن مشکلات رو داشت وخیلی تنها بود شانس بدش یه ادپ گرگ وحقه باز به تورش ...

بله منظور منم همینه، برعکس تفکر خیلیا رابطه ها اول بخاطر س ک س بوجود نمیان. بخاطر کمبود محبته. من راستش شوهر اون خانوم رو به اندازه ی اون خانوم و به اندازه ی اون مرد مقصر میدونم

زن ومردی که باهم ازدواج میکنن در قبال هم یه سری وظایف دارن مخصوصا از نظر عاطفی که اولین ومهمترین انگیزه ی ازدواجه وهر کدومشون که کوتاهی کنه جا واسه حضور یه غریبه رو تو زندگیشون باز کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا باید با اجبار با کسی باشی؟ من معتقدم هیچ کس خوب و بد مطلق نیست. انسانها هم خوبی دارن هم بدی( ...

دزست میگی شما ولی اینو اگر تجربه نکنی فکر میکنی اونکه چهارتا حرف عاشقانه میزنه دیگه از یه کره دیگه اومده ولی وقتی مجرد باشی چهار تا پسر تجربه کنی برات حرفای عاشقانه بزنن ولت کنن میفهمی که اینا همش کشکشه با چشم باز ازدواج میکنی دیگه با چهار تا کلمه عاشقانه خر نمیشی

همیشه وقتی یکی خیانت میکنه یعنی اون طرفش درکش نکرده واسش کم گذاشته.چه زن چه مرد همه اینا هم ریشه در تربیت و رفتار پدر و مادر ما با هم داره.فکر نکنید خیانت مال یه افراد خاص هست.مثلا من به عنوان یه زن فقط فکر میکنیم اگر ظاهری به خودم برسییم همسر خوبی هستم همسرمون فکر میکنه اگر از صبح تا شب کار کنه و پول در بیاره مرد خوبی هست اینا رو از کی یاد گرفتیم از رفتار پدر و مادرمون.ولی یادمون ندادن زن و شوهر اول باید با هم دوست باشن همه حرفاشون رو به هم بزنن بحث کنن راه حل پیدا کنن به هم ابراز عشق کنن از هم گله کنن.خودشون راه حل پیدا کنن.حالا بر گردیم به به رفتار پدر و مادرتون در زمان مجردی دقت کنید ببنید الان شما هم مثل اونا نیستین؟

من خودم خییییلی سعی کردم عشق بعد ازدواج از بیم نره عشق همسرم نسبت به من از بین نرفته هیچ خیییییییی ...

بله سعی کردن خیلی خوبه ولی باید دوطرفه باشه. رابطه مثل طناب دوسر داره شما این سر طناب رو بگیر ولی همسرت اون سر طناب رو ول کرده باشه هیچ اتفاقی و هیچ کششی اتفاق نمی افته! باید به همسرتون تبریک گفت که معنی رابطه درست و سالم.رو درک.کرده و جنس زن رو شناخته و شما رو شیفته کرده که هی برای زندگی بیشتر تلاش کنی

بله منظور منم همینه، برعکس تفکر خیلیا رابطه ها اول بخاطر س ک س بوجود نمیان. بخاطر کمبود محبته. من را ...

من یه دوست داستم با یکی دوست بود شوهرشم بد نبود فقط حرفای عاشقانه اینا نمیزد ولی اون از صبح تا شب قربونت برم عزیزم چشای خوشکلت میگفت اینم اهل خیانت نبود ولی طرف با این حرفا خرش کزده بود

همیشه وقتی یکی خیانت میکنه یعنی اون طرفش درکش نکرده واسش کم گذاشته.چه زن چه مرد همه اینا هم ریشه در ...

بچه هامون اون چیزی نمیشن که ما میخوایم اون چیزی میشن که هستیم!! بله عزیزم پدرا یاد دادن فقط بدویین و سفره تون رو پر کنین. مامانا یاد دادن غذا بپزین بچه داری کنین. هیشکی نگفت مثلا مرد میتونه روز جمعه آشپزی کنه یا یه روز بچه نگهداره تا زن به خودش برسه یا مرد میتونه ماهی دوبار با دوستاش بره بیرون( دیدین مامانا میگن نذارین شوهرتون با دوستاش بگرده) و...

من یه دوست داستم با یکی دوست بود شوهرشم بد نبود فقط حرفای عاشقانه اینا نمیزد ولی اون از صبح تا شب قر ...

ملاک بد بودن و خوب بودن نیست. ملاک درک کردن احساس شخصه. همسر دوست شما حس دوست شما رو درک.نمیکرده که این یعنی شروع خیلی چیزا

توی نی نی سایت هر کی میگه شوهرم سرد شده یا خیانت  بیشتری ه میگن از نظر جنسی کم گذاشتی ذر صورتی که زندگی مگر فقط رختخواب هست.اون خانمی هم که خیانت دیده میگه اره من واسه شوهرم کم نذاشتم .همیشه یه چیزی که کم باشه یکی دیگه پر میکنه.مثلا زنی که شوهرش اصلا باهاش مشورت نمیکنه همه فکرش مامانش و باباش هست و زن رو اصلا حساب نمیکنه همین زن با کمترین توجه یه رد دیگه میره علتش چیه ؟شوهرش یاد نگرفته و ندیده که باباش به مامانش احترام بذاره اونم همین ره رو میره زن چی چون مادرش و پدرش هیچ وقت با هم مثل یه دوست حرف نزدن و فکر کردن زندگی و ازداوج چیزای دیگه هست

دزست میگی شما ولی اینو اگر تجربه نکنی فکر میکنی اونکه چهارتا حرف عاشقانه میزنه دیگه از یه کره دیگه ا ...

حرف شما قبول.. اینم شناخت یه  بعد آقایونه. ولی من ملاکم و حرفم یه زندگی تاهل خوب و عاشقانه و گرمه

من خودم با شوهرم دوس بودم از روز اول به خانوادهامون گفتیم.مامانم گفت دوستیت رو طولانی کنی بیشتر میشناسی چون تا 1 سال اصلا نمیشه شناخت طرف رو .خوب منم فردا که بچه دار شدم تو این رابطه ها با بچم مثل مامان و بابام رفتار میکنم.یا مثلا با شوهرم اون رفتاری میکنم که مامانم با بابام کرده و دقیقا همین هست.گاهی میخندم میگم الان من مامانم یا مامان من هست.

توی نی نی سایت هر کی میگه شوهرم سرد شده یا خیانت  بیشتری ه میگن از نظر جنسی کم گذاشتی ذر صورتی ...

وقتی مادرها به پسرها یاد ندادن که یک زن روحیه اش اینه یا همیشه همه چیز آماده جلوی روشون بوده یا لوسشون کردن یا از هر ابراز علاقه ایی زدن پشت دستشون که بی حیاییه یا از پدرها فقط فحش شنیدن یا یه آب پاکتر خوابیدن و خوردن و کار کردن و نه حرف زدن و نه بوسه و بغلی و نه گردشی میشه همه چیز مثل انسانهای اولیه!

من خودم با شوهرم دوس بودم از روز اول به خانوادهامون گفتیم.مامانم گفت دوستیت رو طولانی کنی بیشتر میشن ...

من یکی از رفتارهای خوب پدرم این بود که هیچ جا غذا نمیخورد و میومد خونه و دستپخت مامانمو میخورد. الان داداشام ناخواسته همینطورن. زنداداشم رفته بود یه شهر دیگه عروسی داداشم یه جعبه شیرینی گرفته بود تو خونه اش با همون خودشو سیر کرده بود!!!

آره می مونه.چرا نباید بمونه. به نظرم اگر از عشق محافظت کنن ، بیشتر هم میشه

محافظت از عشق دو طرفه اس. توی ایران زنها باید تلاش کنن ولی آقایون چون شناختی ندارن و فکر میکنن همه مثل مادرشون هستن ول میکنن همه چیز رو. مثل شخص عینکی که به عینکش عادت کرده و گاهی حتی موقع خواب یادش میره برش داره با زن رفتار میکنن. اون رابطه اگه به شناخت خوبی از طرفین و احساسشون و نیازشون نرسه تمومه. منظورم گرمی و عشقشه. وگرنه ایران پره از زندگیهای طلاق عاطفی بدون طلاق رسمی!