2777
2789
عنوان

خانم هایی که دختر نوجوان دارن بیانننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 109 پست
بعد یه نکته هست یادم رفت بگم:مشاورش گفته آدم منطقی،اروم و درونگرا،رویا پرداز،و آدم منطعفی هست بعد اص ...

ببین فضای مجازی واقعا جدا ناپذیره با نسل جدید 

چه برون‌گرا یا درون‌گرا که باشی ،باز کارت میوفته به فضای مجازی 

تو میخوای فعلا گوشیت با گوشی بچه ات یکی باشه؟ 

خب یجوری رفتار کن که حس کنه حریم شخصی داره

اما مراقب باش 

مثلا مثلا ی روز دیدی با ی دوست بد چت میکنه؟ بشین باهاش حرف بزن دوستانه، واسش شفاف کن عاقبت این کار شو 

نه اینکه گوشی و برنامه و فضای مجازی و یهویی ازش بگیری و حس زندانی بودن بهش بدی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت سختش کردی ما دبیرستان بودیم یه دوستمون عین بچه تو مامانش اجازه نمیداد هیچی داشته باشه اینم امه چی داشت همه رو پنهان کرده بود حالا خود دانی

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ببین فضای مجازی واقعا جدا ناپذیره با نسل جدید چه برون‌گرا یا درون‌گرا که باشی ،باز کارت میوفته به فض ...

نمیشه اصلا دوست ندارم

های خودشو با بقیه مقایسه میکنه

از بچگی حرفمو گوش نمیداد

من الان خواهرم گوشیش با گوشی مادرم یکیه

من هر وقت میبنیم خیلی درگیر فضای مجازی میشه 

می‌شینم باهاش حرف میزنم و یادآوری میکنم عاقبت این کارش میشه چی 

بهش میگم تعادل داشته باش 

ولی ایتقدر دشمن نیستم، مامانمم نیست که گاهی میاد خودش میاد کلیپ نشونمون میده 

میاد برام تعریف میکنه دوستش چی گفته یا چی دیده

منم همینطور 

منم هم برای خودش هم برای مامانم تعریف میکنم

ما هوای هم و داریم

اما هر کدوم حریم شخصی هم داریم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

رفتار مادر منم مثل شما بود با گذشت چندین سال و اینکه من متاهل شدم و خودم دارم مادر میشم هیچ وقت نتونستم باهاش صمیمی شم و جایگاهی توی زندگیم نداره

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
خب قبل اینکه ازش بگیرم مخفی کاری میکرد نصف شب میرفت سر گوشی

پادکستای دکتر عزیز در مورد نوجوان و فضای مجازی رو گوش بده 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من الان خواهرم گوشیش با گوشی مادرم یکیهمن هر وقت میبنیم خیلی درگیر فضای مجازی میشه می‌شینم باهاش حرف ...

قبلا که گوشی داشت می‌گفت ولی اصلا روز اینا رو نمی‌گفت یا از دوستاش چیزی نمیگفت

برادر زادم از کلاس سوم گوشی وواتساپ وروبیکا داشت الان کلاس هفتمه یه دختر به شدت قرتی چشم وگوش باز که ...

نه نباید ازاد بزاری مهم نیست عصبی بشه یا ناراحت ده سال دیگه بخاطر همین گوشی گرفتنش ازش تشکر هم میکنه مخصوصا فضای مجازی امروز که همین الان ادمو نابود میکنه چه برسه بچه 10ساله

چرا یجوری حرف میزنی انگار با دشمن ات اینکارو کردی؟ بجای این بشین باهاش حرف بزن منطقی که چقدر درس خوندن مهمه و اینا و موقعیت اجتماعی و درمورد ایناصحبت کن

اون اگه بخواد می‌تونه با گوشی شماهم همین کارارو انجام بده

نمیشه اصلا دوست ندارمهای خودشو با بقیه مقایسه میکنهاز بچگی حرفمو گوش نمیداد

مهم نیست شما چی دوست داری. 

مهم اینه چی برای بچه ات بهتره 

همش حرف از خودت میزنی 

بچه ات کجای علایق خودت هست؟

تو میگی خیر و صلاح بچه و میخوای؟ باشه

ولی خواسته تو با خواسته ی بچه ات هماهنگ کن

نه به اون شوری شور، نه به اون بی نمکی 

مشاور فقط رفتار دخترتو تحلیل کرده گذاشته کف دستت

چرا رفتار خودتو تحلیل نکرده ؟چرا بهت نگفته چیکار کنی بهتره؟