2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت رو خوندین؟ نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 78 پست
مگه خارج از کشور کمک دارن؟ خودشون دوتا از پس مشکلات برمیان. اتفاقا قویتر میشن و قدر همو بهتر میدونن. ...

اونجا رو با اینجا مقایسه نکن

اونجا قبل و بعد از زایمان کلی کلاسهای روانشناسی و مشاوره دارن برای والدین

کلی امکانات اجتماعی و رفاهی براشون در نظر میگیرن. 

حتی یه مامای همراه تا چند ماه بعد از زایمان کنار مادره و کمکش میکنه

و خیلی برنامه های دیگه برای ایجاد بهداشت روانی دارن.

منم گفتم خیانت رو تایید نمیکنم. منم قبول دارم جدا شدن اینجور وقتا بهترین راه حله. ولی قبول داری خیلی ...

کاملا با حرفات موافقم 

و راهی هم که انتخاب میکنن برمیگرده به شخصیتشون و نوع تربیت و خانواده ای ارزشها و ضده ارزشها رو درست براشون تفکیک کردن، البته من منکر استثناء تو هیچ موردی نیستم

خوده من ۵ سال درگیر بودم زندگیم پر از تنش بود ۲ سال تموم با همسرم فقط همخونه بودیم ، هر تلاشی کردم تا اوضاع رو به راه بشه اما نشد، ۵ سال موقعیته طلاق رو نداشتم اما کوچکترین خیانتی نکردم تمامه تلاشم رو کردم و از فرصتهام استفاده کردم تا تونستم موقعیتم رو برای زندگیه مستقل فراهم کنم هم برای خودم هم دخترم ، به جای مهرطلبی خارج ار چهارچوبه خونه سعی کردم خودم رو مستقل بار بیارم و شرایط رو محیا کردم و بالاخره جدا شدم

خیلی سخته اما واقعا لذت بخشه که بدونه کوچکترین لغزشی بتونی بحران رو پشته سر بگذاری 

الان من کوچکترین عذاب وجدانی ندارم تمامه اون سالها و سختیهاش از من آدم مستقل و محکمی ساخت که تو بدترین شرایط هم خودممو نبازم و تن به هر خفتی ندم

به خدا هدفم تعریف از خود نبود فقط خواستم بگم میشه بدونه اینکه ارزشها رو زیره پا بذاریم از طوفانها عبور کنیم سربلند

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.