2777
2789
اولا محترمانه صحبت کن یعنی چی فشاری شدی!!!ثانیا تاپیک زدی تحمل نظرات مخالف نداری خب چرا تاپیک میزنی؟ ...

با هرکسی مثل خودش باید حرف زد 

درضمن من بهتون گفتم شرایط شما فرق دارع وحرفاتون روپذیرفتم 

دلیلی نمیبینم که دارین موضوع رو کش میدین 

خب شما احترام نزارین 

در رو هم باز نکنید 

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

با هرکسی مثل خودش باید حرف زد درضمن من بهتون گفتم شرایط شما فرق دارع وحرفاتون روپذیرفتم دلیلی نمیبین ...

من بهت بی احترامی کردم؟؟ خیر اتفاقا هر کسی همونجوری که واقعا شخصیتش هست رفتار میکنه! 

منتظر بودم شما بهم اجازه بدی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاخه ماها همیشه خونه زندگیمون مرتب و اوکی نیست در حد مهمون و حس بدی به خودمون پیدا میکنیم وقتی شما ا ...

فکر کردین خونه ما همیشه مرتب و اوکیه؟!

یا هر شب غذای انچنانی داریم 

نه عزیزم ماهم داریم مثل همه ی مردم زندگی میکنیم 

بعدم هر شب که مهمون سر زدع نمیاد 

ما شده یوقتایی هم ک میوه برا بپذیرایی نداشتع باشیم 

منظور منم این نبود که حتما غذای انچنایی بزارین جلوش 

ولی میگم حداقل احترام باید داشته باشیم 

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

منظورم که کلا غذا نیست این روزا تو خونه ی هرکس یه چیزی پیدا میشه برا خوردن حتی یه املت ساده منظورم ا ...

درضمن باید به کسی احترام گذاشت که ازش داری احترام میبینی . وقتی الان همه گوشی و تلفن و اینترنت دارن یه زنگ که ما داریم میایم احترامه ! میگم طرف اومده ما وسط اسباب کشی بودیم نه این خونه جا و وسیله پذیرایی بود نه اون خونه کلی هم کار داشتیم ، شما اگه همیشه میتونی پذیرایی کنی چه خوب و خوش بحالت ولی بعضیا عادت میکنن به بی موقع چتر شدن و خدانکنه واقعا گیر این آدما بیوفتین 

درضمن باید به کسی احترام گذاشت که ازش داری احترام میبینی . وقتی الان همه گوشی و تلفن و اینترنت دارن ...

بله عزیزم حرفاتون درسته 

ولی شده از همه لحاظ شرایطتون اوکی باشه و یکی بیاد خونتون بهش بی محلی کنید یا احترامی نزارین؟

ماهم به مهمون سرزده نمیگیم گمشو برو که! هرچی باشه و خودمون داریم براش میاریم ولی همین که میبینه مثل همیشه پذیرایی نمیشه میره میگه فلانی بی محلی کرد به ما شام عدس پلو داد با چاییش نبات نبود و هزار چیز دیگه 

فامیلا شما ایرانی و غیبت کن نیستن؟:)))) 

منم حرفم اینه سرزده جایی رفتن رو عادی نکنیم دیگه 

برا من یبار سر زده سر ظهر دوست همسرم اومد همسرم اوردش خونه چون از راه دور اومده بود کار داشت تو شهر ما

خداروشکر ماهنوز غذا نخورده بودیم‌

غذا رو گذاشتم برا دوتاشون

خودم تو اشپزخونه نون پنیر گردو خوردم حتی بیشتر از چلوکباب بهم چسبید که مهمون تو خونم سیر شد

بعد میگن آخر و زمان شده و عجیب شده و فلا و بهمان و ...وقتی به همدیگه رحم نمی‌کنیم داریم یه چیزایی رو رواج میدیم که خدا قهرش بگیر بعد انتظار رحمت الهی رو داریم 

ماهم به مهمون سرزده نمیگیم گمشو برو که! هرچی باشه و خودمون داریم براش میاریم ولی همین که میبینه مثل ...

همچین ادمایی که بعدش میرن غیبت خونتو میکنن نباید اصلا راه داد 

مگه عدس پلو غذا نیست؟!

احترام به مهمون اصالت آدم رو نشون میدهمن نه سرزده میرمنه مهمون سرزده دارمولی اگرم بیان بدون خبرقطعا ...

شعور و تربیت خانوادگی در شما موج میزنه خانومی🤍