2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت رو خوندین؟ نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 78 پست
همه ی خیانتا به رابطه نمیرسه واقعا گاهی آدم فقط نیاز به حرف زدن داره دوتا پیام عاشقانه مهم بودن واسه ...

خب اولش اینطوره، ولی بعد ول کردن طرف سخت میشه. ادامه پیدا میکنه تا جاییکه که خیلی مسائل میاد وسط(البته نظر منه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون میشه خوشگذرونی قبل ازدواج که خوبه . ولی ازدواج مساله اش جداست. تو شب و روزت رو با کسی شریک میشی ...

میدونم شما چ میگی اینجا یکی بود ۱۲ سالگی ازدواج کرده بود بعدالان که ۱۸ سالش بود تازه عاشق شده بود طرفم الکی سواستفاده میکرد این اگر ۱۸ سالش میشد عاشق میشد اون طرف ولش میکرد شکست میخورد الان زندگیشو میچسپید میفهمید که عشق کشکشه

شما اعتقاد داری عشق بعد ازدواج میمونه؟ اگه همچین فکری میکنی پس حتما ازدواج نکردی!

آره می مونه.چرا نباید بمونه.

به نظرم اگر از عشق محافظت کنن ، بیشتر هم میشه

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

خیییییلی حرفاتون قشنگه 

مخصوصا اون قسمت که باید به بچه هامون یاد بدیمدختر و پسر باهم فرقی ندارن

مثلا یه بار خالم یه بار دختر کوچولوشو کتک زد و گفت چرا با پسرخالت بازی میکنی

با دخترا بازی کن

این خیییییلی تاثیر منفی داره و باعث میشه کنجکاو  بشه

درست که عشق بعد ازدواج نمیمونه ولی اگر تجربه کنی تو مجردی طرف ولت کنه اونوقت برات تجربه میشه تو خونه ...

خب چرا باید با اجبار با کسی باشی؟ من معتقدم هیچ کس خوب و بد مطلق نیست. انسانها هم خوبی دارن هم بدی( گاهی شرایط باعث بروز بدی و خوبی میشه) خلاصه که اونایی که فکر میکنن اگه اینو ول کنن برن سمت اون خوشبخت میشن یک توهم ذهنیه به نظرم!! چون اگه این طرف، این عیب رو داره این خوبی رو هم داره. در صورتیکه اون طرف ممکنه اون عیب رو نداشته باشه ولی اون خوبی رو هم نداشته باشه یا یه عیب دیگه داشته باشه. من برای اینکه بفهمم با این آدم باشم یا نه ترازو وار برخورد میکنم. خوبی هاش یک کفه بدیهاش یک کفه.. اگه کفه خوبی سنگین بود میمونم اگه کفه بدی میرم.

استاتر من یه دوستی دارم که دقیقن مشکلات رو داشت وخیلی تنها بود شانس بدش یه ادپ گرگ وحقه باز به تورش خورد این دوست ماهم زندکیشو ول کرد چسبید به اون اقاهه دیگه به شوهرش نمیرسید کار میکرد میرفت خرج اون مرده میگرد وعیره غیره خلاصه بعد سه سال دست اون مرده رو شد همزمان با چند نفر دیگه هم بود بعد مرده زن خودش رو طلاق داد بچه شو ول کرد رفت با یکی از اون زنها ِِِدوست منم برگشت به زندگیش الان خیلی قدر شوهرش رو میدونه وتوبه کرده ولی از لحاظ روحی داغونه 

خیییییلی حرفاتون قشنگه  مخصوصا اون قسمت که باید به بچه هامون یاد بدیمدختر و پسر باهم فرقی ندار ...

وقتی باهم بازی میکنن و ارتباط سالم دارن همو میشناسن. تفاوتهاشون رو میشناسن. و این در زندگی مشترک خیلی کمک کننده اس