به نظر من خیانت همیشه بوده، تجاوز همیشه بوده فقط کم و زیاد داره و اینکه با پیشرفت تکنولوژی بیشتر نمایان شده. راستش من اعتقاد دارم با پیشرفت همه چیز خانومها و آقایون آگاه تر شدن و دوست دارن زندگی کنن گذشته ها فقط کار میکردن و شبا خسته و کوفته میومدن میخوابیدن!! همینکه نفس میکشیدن براشون بس بود.. ولی الان اوضاع فرق کرده (اصلا نمیخوام بگم خیانت خوبه ها!!!) فقط میگم وقتی ما خانومها و آقایون جنس مخالف رو نمی شناسیم و بلد نیستیم باهم رابطه داشته باشیم بعد مدتی زندگی خسته میشیم از هم عادت میکنیم و... و از سر کمبود محبت اولش به خیال یک دوستی ساده رابطه با غیر شروع میشه. بخاطر درددل بخاطر محبت و... ولی بعدش چون همه از دور قشنگن حس دوست داشتن و عاشقی میاد و ول کردن سخت میشه... واقعا ما مادرها باید تصمیم بگیریم دختر و پسرمون رو بجای ترسوندن از هم باهم آشنا کنیم. باید بهشون آموزش بدیم که چه تفاوتهایی دارن. چطوری ابراز عشق کنن. چطوری مسئولیت پذیر باشن. چطوری حرف بزنن مکالمه کنن.(میدونم وقتی خودمون اون شکلی نیستیم تربیت بچه ها به این سمت مشکله ولی سعی کنیم حداقل تا یکی دونسل دیگه آرامش بیشتری داشته باشه) .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون میشه خوشگذرونی قبل ازدواج که خوبه . ولی ازدواج مساله اش جداست. تو شب و روزت رو با کسی شریک میشی ...
میدونم شما چ میگی اینجا یکی بود ۱۲ سالگی ازدواج کرده بود بعدالان که ۱۸ سالش بود تازه عاشق شده بود طرفم الکی سواستفاده میکرد این اگر ۱۸ سالش میشد عاشق میشد اون طرف ولش میکرد شکست میخورد الان زندگیشو میچسپید میفهمید که عشق کشکشه
درست که عشق بعد ازدواج نمیمونه ولی اگر تجربه کنی تو مجردی طرف ولت کنه اونوقت برات تجربه میشه تو خونه ...
خب چرا باید با اجبار با کسی باشی؟ من معتقدم هیچ کس خوب و بد مطلق نیست. انسانها هم خوبی دارن هم بدی( گاهی شرایط باعث بروز بدی و خوبی میشه) خلاصه که اونایی که فکر میکنن اگه اینو ول کنن برن سمت اون خوشبخت میشن یک توهم ذهنیه به نظرم!! چون اگه این طرف، این عیب رو داره این خوبی رو هم داره. در صورتیکه اون طرف ممکنه اون عیب رو نداشته باشه ولی اون خوبی رو هم نداشته باشه یا یه عیب دیگه داشته باشه. من برای اینکه بفهمم با این آدم باشم یا نه ترازو وار برخورد میکنم. خوبی هاش یک کفه بدیهاش یک کفه.. اگه کفه خوبی سنگین بود میمونم اگه کفه بدی میرم.
استاتر من یه دوستی دارم که دقیقن مشکلات رو داشت وخیلی تنها بود شانس بدش یه ادپ گرگ وحقه باز به تورش خورد این دوست ماهم زندکیشو ول کرد چسبید به اون اقاهه دیگه به شوهرش نمیرسید کار میکرد میرفت خرج اون مرده میگرد وعیره غیره خلاصه بعد سه سال دست اون مرده رو شد همزمان با چند نفر دیگه هم بود بعد مرده زن خودش رو طلاق داد بچه شو ول کرد رفت با یکی از اون زنها ِِِدوست منم برگشت به زندگیش الان خیلی قدر شوهرش رو میدونه وتوبه کرده ولی از لحاظ روحی داغونه