2777
2789
من تخمکام خیلی قویه😂😂😂😂😊 با اولین اقدام باردار شدم اونم چه بچه ای😂😂😂😂

فکر کنم با عرض معذرت اسپرمها تعداد وتحرکشون بالا بوده

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منو نزنین😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
منم واقعا مثلا میبینم ادمایی ک مدام ناخاسته حامله میشن نمیفهمن کی پریودیشون بوده کی رابطه داشتن نه ...

اره الان دخترخاله ام ی دوقلو داره ناخواسته باردار شده بعد خودش سقطش کرد

تیکر لاغریه😂😂😂 گشادیم اومد برم تو امضامم بنویسم😂😂😂

فکر کردم دوباره بارداری😆دکتر تغذیه میری؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
فکر کنم با عرض معذرت اسپرمها تعداد وتحرکشون بالا بوده

اتفاقا تو ازمایشات شوهرم همیشه میگفت که ضعیفه

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
فکر کردم دوباره بارداری😆دکتر تغذیه میری؟

نه کالری شماری میکنم

تیکر بارداری ایشالا پنج شش سال دیگه دوقلو😍😍😍😍

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
والا ب خدا بیکارین بگیرین بخابین چیکار ب حامله شدن مردم دارین😂😂 خدا باید بخاد ک انشالا برا همه منت ...

من که نمیگم اونا خیلی خوشبخت و خوشحالن و اینکه بگم خوشبحالشون همه چیزشون تکمیل ..من میگم بچه همیشه دردسر داره بالاخره چ الان چ صد سال دیگه ولی خیلی ها بی دردسر بچه دار میشن 

بچه ها ببخشید وسط تاپیک حرف نامربوط میزنم‌ اما من پریودم امروز تموم شده و فقط روز اول درد داشتم و تا امروز رفتم حموم درد خاصی نداشتم امشب رفتم حموم و جارو برقی کشیدم، حالا زیر دلم خیلی درد میکنه انگار میخوام پریود شم😭😭

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
تازه رفته بودم ۱۶.....الان دخترم ۳سال ونیمه ست..

اخی از من کوچبک تر بودی

من 18 بودم

ولی تخمک گذاریو از 11 سالگی میدونستم چیه😂😂😂😂

استاتر گلم منم منتظر نبودم ک درکت کنم ولی بچه داری هم خیلی سخته.من میگم ای کاش حالا حالا ها بچه پیدا ...

دقیقاااا

من اندازه همه عمر خودم اونو بردم دکتر

سختی ها کشیدم که تو دوره ۲۵ ساله قبل مادری نکشیدم... دلهره هااا داشتم که از صد تا نبودن بچه ترسناک تر بود... بچه ای رو شیر بدی که بترسی هرررر لحظه جلو چشمت پر پر بشه

هی رنگ  ناخنش را چک کنی، نکنه اکسیژنش کم باشه

بعد دوستام میگفتن خوش به حالت. بچه داری. ما شوهر نکردیم

ای خداااا

خدایا هر چی درد میدی، طاقتم بده

از نازایی گرفته تا درد جسمی

خدا هیچ مادری را گرفتار درد بچه نکنه... چه درد نیومدن بچه، چه درد سلامت و زندگی بچه اش