2777
2789
عنوان

برم مکه❓

72 بازدید | 12 پست

پدرشوهر و مادرشوهرم میخوان اگه خدا بخواد فیش حج بخرن و برن.

من ۲۷سالمه و شوهرم ۳۰سالشه، یه دختر سه ساله دارم که زیاد اذیت کن نیست و تو مسافرتا باهام راه میاد

دارم به شوهرم اصرار میکنم که ماهم همراهشون بریم، اینحوری مادرشوهرمم کمک حالمه بابت دخترم.

از نظر ولیمه هم، با پدرشوهرمون اینا یه ولیمه مشترک میگیریم خرجمون کمتر میشه، چون دستمون اونقدری باز نیست الان.

وای شوهرم میگه الان زوده برامون، ولی من دلم داره پر میکشه که برم

از طرفی هم پدر مادرم فیش حج دارن ولی هنوز نرفتن مکه و احتمالا عید یا سال بعد میرن. وجدانم اذیت میشه قبل از اونا بخوام برم، دلم یه جوری میشه. به مامانم گفتم اگه یه وقتی اینجوری بشه که زودتر از شما برم، شما ناراحت نمیشین؟ میگفت نه اتفاقا هرچی قسمتت شد من خوشحالم میشم

کسی همچین شرایطی داشته؟ با بچه ی این سنی؟

بلیط و هزینه ی حج برای بچه ی دوسال و نیم سه سال چقدره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو میبری حج مادرشوهرش میخواد حج کنه یا تو بجه داری ب تو کمک کنه خیلی سخته آنفولانزا معمولا میگیر ...

من کلا بچه مو گردن کسی نمیندازم، فقط همینکه مادرشوهرم یا یه بزرگتری همراهمون باشه خیالم جمع تره، و اینکه مادرشوهرم اینا قبلا یه بار رفتن حج و چم و خمشو بیشتر بلدن. پدرشوهرمم عاشق نگه داشتن بچه مه، بیشتر وقتا با خودش میبرتش بیرون و هرجا که میره اصرار داره دخترمو نگه داره، واسه همین میگم. فقط خیالم راحته که بزرگتر همراهمونه

دلت پرمیکشه ولی تهش میشه قسمت اگه قسمتت باشه اوکی میشه اگه نه که هیچی ....من باشم نمیرم دست کم باید۵۰۰ پول بدین اخرم اذیت میشین بچه را هم مریض و بیحال میکنید ....کاش حداقل میذاشتینش پیش مادرتون 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اتفاقا ب همسرت بگو تو جوونی باید بریم 

دختر خاله ام کوچیک بود رفت همینطور دختر داییم  نه اصلا مریض شدن نه اذیت کردن  

ان شاالله ک میری خونه خدا عزیزم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔