بله. هر چی میخای ببر
من خودم این طور نذر کردم به شما هم گفتم... البته شانس اوردم به خدا گفتم هررر وقت هررر چی تونستم میبرم میدم. الان گاااهی یه چند تا پوشک و شیرخشک میبرم... ولی یه بار زنگ زدم بهشون گفتن بیشترین چیزی که نیاز داریم دستکش یک بار مصرف، دستمال مرطوب برای تمیز کردن پای بچه ها، کنسرو، لوبیا، این چیزای ارزون تر بود... زنگ بزن ببین چی نیاز دارن. من دیدم مردم براشون کیک، میوه یا هررر چی دارن میبرن
راستی من یه بار یادمه قرار دکتر برای دخترم داشتم. خیلی ناامید بودم. دفعه قبل دکتر امید نداده بود. یادمه تو تاکسی بودم. یکی داشت از نذر نون و پنیر حرف میزد... فکر کنم حضرت رقیه🤔🤔 راستش یادم نیست... خیلی این چیزا تو ذهنم نمی مونه... همون لحظه به دلم افتاد برم برای بچه های شیرخوارگاه نذر کنم
زنگ زدم گفتم صبحانه فردای بچه ها با من... قشنگ دو بسته خرما گرفتم. یه کم گردو. دو بسته پنیر. شیر فکر کنم (مطمئن نیستم اینو) با ۵۰ تا نون باگت لقمه ای (۲۵ تا بچه دندون دار داشتن 😁)
۵ صبح بیدار شدم. براشون لقمه کردم. گذاشتم تو ظرف یه بار مصرف... رفتم دم شیرخوارگاه دادم و اومدم... فرداش دکتر کلی خبر خوش بهم داد
من عااااشق شیرخوارگاهم. میدونم خدا به پاکی بچه های اونجا، به بچه منم رحم میکنه
اصلا باور کن وقتی خبر بیماری دخترم را شنیدم سرگردون شدم. نذر رو زمین نبود ما نکرده باشیم. ولی هیییچ کدوم دلمو اروم نکرد. روزی که یاد بچه های شیرخوارگاه افتادم، همون روز قلبم آروم شد. به شوهرم گفتم این بچه سالم میشه. شک ندارم...