2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بارداری اولم چیزی از تخمک‌گذاری نمیدونستم😐😐😐 تازه عروس بودم و بچه دوست داشتم و جلوگیری هم نداشتم...7ماه از عروسیم گذشته بود که باردار شدم... هرچی ریلکس‌تر باشی زودتر به نتیجه میرسی.

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
شاید اونا هم بچه ای تو بغلشون‌هست‌که مریضه دور از جونت، میخای؟ یچه من بیماری قلبیه ظاهرش نشون نمی ...

درست میگی، ان شاالله این ماه منم باردار بشم😍😍😍 توکل به خدا

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

من تخمکام خیلی قویه😂😂😂😂😊

با اولین اقدام باردار شدم اونم چه بچه ای😂😂😂😂

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
اخه خیلی ها فقط تو ی ماه یکی دوماه نزدبکی میکنن کاری به تخمک.گذاری و... ندارن واقعا هم باردار میشن

به خدا من الان یه پسر دارم که روانیم کرده پیرم کرده خیلی دلم میخواست که حالا حالاها بچه دار نمیشدم کیف میکردمیم الان بهت حسودیم میشه به خدا😢

هروقت بیخیال  بارداری و تخمک گذاری بشی و بگی اصلا من بچه نمیخوام همون ماه باردار میشی

مربا این تیکر چیه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

استاتر گلم منم منتظر نبودم ک درکت کنم ولی بچه داری هم خیلی سخته.من میگم ای کاش حالا حالا ها بچه پیدا نمیکردم.دختر من نارس ب دنیا اومد و الان ک 16 ماهشه ماهی نبودخ نبرمش دکتر الان دیشب تاحالا تب داره.پس گلم میدونم سخته ولی لطفا ظار را نبین

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
هروقت بیخیال  بارداری و تخمک گذاری بشی و بگی اصلا من بچه نمیخوام همون ماه باردار میشی

نخیر اتفاقا

من چون خرداد نتایج ارشد اومد و قبول شدم جوگیر شدم گفتم دیگه بچه نمیخوام

حامله هم نشدم

اما الان دوباره دلم میخواد حتی حاضرم اگه الان باردار شدم دانشگاه نرم

مربا این تیکر چیه؟

تیکر لاغریه😂😂😂

گشادیم اومد برم تو امضامم بنویسم😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....