2777
2789
عنوان

خانما کسی هست که خودش نماز بخونه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 103 پست

سخت نگیر میفهمم حستو ولی به این فکر کن که اونو تو قبر خودش میزارن و شما به اندازه کافی امر به معروف کردی.خودشو دوست داشته باش

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

همسرم بیشترازمن نماز میخونه من گاهی زده میشم

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار به نمازخوندنش ندارم خداهدایتش کنه ولی غسل چطور انجام نمیده اخه همش نجسه میگن جنب باشی حتی اب بخوری هم نجس وحرامه

هرکه درعشق سرازقله برآردهنراست همه تـادامنـه یِ کوه تحمــل دارند
والا خانواده منم مذهبی ان همه شون نماز میخونن،من ولی نمیخونم شوهرم کلا خانوادش نمیخونن خودشم همش می ...

خخخخ 

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.
من نماز نميتونم چون تو خونم همه با كفش بيرون تو هستن نميخونم بخونمم قبول نميشه

اگه بخوای میشه خب

یه قالیچه یه متری تمیز بخر یه گوشه از اتاقت بنداز سجاده پهن کن بگو کسی روش نره لطفا

از اون حرفا بودااا

خدایا شکرت هزاربار

عزیزم کاملا میفهمم چی میگی . درسته ادم نماز خون و متدین باشه ولی اینو یادت باشه داشتن شوهری که نماز بخونه و جانماز اب بکشه ولی در اصل اونی که نشون میده نباشه خیلی بدتر از شوهر نماز نخونه . درسته نماز واجباته ولی انسانیت مهم تره و این دلیل نمیشه شما از ازدواج باهاش پشیمون باشی . شما وظیفه ی گفتنتو انجام دادی دیگه خودش میدونه و خدای خودش

واااایییی حرف دلمو زدی منم همینطور شوهرم دربند این چیزا نیست و بعضی وقتا بهش میگم بنظرم تو کافری.... ؟؟ اصلا نمیفهمم کی نماز میخونه ؟؟ اصلا نماز خوندنشو نمیبینم وقتی ازش میپرسم میگه خوندم تو ندیدی!!! احساس میکنم دروغ میکه 

نماز صبح که دیگه اصلااااا سال به دوازده ماه پانمیشه ... رو منم تاثیر گذاشته منم نماز صبحامو دوتا در میون میخونم ... منم واقعا به مرز جنون رسیدم ولی میگم چیکارکنم دیگه باید بسازم باهاش... خسته شدم از بس حرص خوردم ازبس بهش تصیحت کردم فایده نداشته.... بعضی روزام تا یکی دو روز جنبه ... اوووووف دیوونم کرده ولی همش امیدوارم به اینکه خدا درستش میکنه ... فقط براش دعا میکنم 

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بله من نماز خون 

و همسرم مشروب ميخوره به هيچي هم اعتقاد نداره

كاري هم بهم نداريم احترام هم ميزاريم بهم 

تو روزاي محرم بخاطر من موزيك گوش نميده 

من ظاهرم بي حجابم 

ولي خب از لحاظ معنوي خيلي قوي ام برا نماز و دعا

اتفاقا وقتي مهمون داره ميگه مواقب باشين فرش نجس نشه خانومم نماز ميخونه

قبل رفتن بيرون ميگه نمازتو بخون بعد بريم يه وقت قضا نشه چون ميدونه برام مهمه

خيلييييي راحت مث دوتا ادم بالغ كنار اومديم

كسي غير استارتر رپلاي كنه باور كنين فحش ناموسي ميدم🤨🤨🤨🤨🤨شما دينتون رو برا خودتون نگه دارين نگين عقد ما باطله

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

خیلی برام سخته که اسم خدا رو نمیاره آخه چرا واقعا خب بعضیا کلا خانوادگی اینطورن اما باورتون نمیشه تو فامیلشون فقط این اینجوریه

اگه بخوای دهن مردم رو بدوزی نخ کم میاری عزیزم